18è. CROSS ESCOLA A.R.C.E.

cartell 2015

El proper divendres dia 20 de novembre de 2015 se celebrarà la 18ena. Edició del Cross de l’Escola A.R.C.E., sota l’organització del Departament d’Educació Física de l’escola i l’Associació de Mares i Pares del centre amb la col·laboració del Club Natació Reus Ploms, a les instal·lacions del qual es desenvolupa. Aquest any l’Escola col·labora amb la MARATÓ DE TV3. Així doncs tots els pares o mares que ho desitgin podran fer una petita “gran” aportació a l’urna del Cross.

El Cross forma part, com una més, de les activitats de la classe d’Educació Física per la qual cosa participen en el mateix tots els alumnes del centre, d’Educació infantil, Primària i Secundària. Valorant sobretot i molt especialment per sobre del vessant competitiu els aspectes participatius, formatius i lúdics. És OBLIGATORI per a poder participar que els/les alumnes portin l’equip d’Educació Física de l’escola però no cal que portin la bossa per a dutxar-se i canviar-se.

Els/les alumnes es reparteixen per categories que comprenen dos cursos, separant els nois de les noies menys en les classes d’Educació Infantil que corren tots junts i per nivells. Les distàncies a recórrer no són les pròpies dels crosos federats sinó que s’adapten, no solament a la seva edat sinó també per a què siguin assequibles per tot l’alumnat i no solament pels veritables especialistes.

Per a més informació, tal com poder veure el circuit on es correra, etc., podeu entrar al bloc de l’escola en l’apartat de l’Educació Primària (http://escolaarceprimaria.blogspot.com) o en el de l’Educació Secundària (http://escolaarcesecundaria.blogspot.com) on després també hi penjarem els resultats.

Per la millor organització i desenvolupament del cross preguem que les mares, pares i resta d’espectadors restin a la graderia en el lloc assignat per a ells i deixin el control i l’atenció dels alumnes al professorat. Gràcies.

Enguany repetim l’experiència de la cursa per a les mares i els pares, tot i que la distància a recórrer no és molt gran us recordem que cal prendre-s’ho amb tranquil·litat. Animeu-vos!!

Us adjuntem un full informatiu sobre la Marató d’enguany: Circular cross 2015

0 comentaris

Escriu un comentari

Uneix-te a la conversa
Sigues lliure de contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *