1a Fase GR CCEE Zona Sud de la FCG al Club Natació Reus Ploms

El passat diumenge 23 d’abril de 201u es va celebrar al Pavelló Joan Sirolla del nostre Club la 1a fase de Gimnàstica Rítmica de la Federació Catalana de Gimnàstica Zona Sud amb una participació de 300 gimnastes de les províncies de Lleida  i Tarragona.

Aquesta jornada de competicions es va celebrar per totes les categories, des de Prebenjamí fins a Sènior, en les següents modalitats:

  • Modalitat Individual, Nivells Iniciació, Promoció i Open
  • Modalitat Conjunts, Nivells Iniciació/Promoció i Open

L’organització de les mateixes van córrer a càrrec de la Federació Catalana de Gimnàstica i de la Secció de Rítmica i Estètica del nostre Club, i va comptar amb el Suport de la Delegació Territorial d’Esports de la Generalitat de Catalunya, de la Diputació de Tarragona, de l’Ajuntament de Reus i de Rellersa.

Així mateix va estar patrocinada per Coca-Cola, IES d’Horticultura i Jardineria de Reus i Tecnotec.

La principal novetat d’enguany va ser l’estrena de la nova moqueta adquirida pel Club per a la Secció de Rítmica i que havia arribat tot just divendres, la qual cosa va obligar a seleccionar els rotlles que es farien anar per la competició el dissabte.

Tots els participants de la competició van admirar el tacte i suavitat de fregament de la mateixa i que els girs sortien perfectes.

Com en altres ocasions va haver força afluència del públic tant al matí com a la tarda.

 

En la jornada de matí es va portar a terme la corresponent a la modalitat individual en els nivells d’Iniciació i Promoció.

En aquesta part els lliuraments de guardons van ser portats a terme pel Delegat Territorial d’Esports de la Generalitat de Cataluanya, Sr. Joan Plana, el Regidor d’Esports de l’Ajuntament de Reus, Sr. Jordi Cervera, el President del Club, Sr. Isidre Guinovart, i la Responsable en Cap de la Secció de Rítmica, Sra. Mª Elisa Loriente.

 

En la jornada de tarda es van celebrar les competicions corresponents a les modalitats individual nivell Open i tots els nivells de conjunts i al lliurament de guardons van assistir la Vicepresidenta de la Federació Catalana de Gimnàstica, Sra. Mercedes Cadens, el President del Club i la Responsable en Cap de la Secció de Rítmica del Club.

El nostre Club va participar amb un total de 3 gimnastes individuals de nivell iniciació i promoció i 5 conjunts, tres dels quals en el nivell Open i la resta en el nivell promoció, on les nostres gimnastes van pujar al podi en 5 ocasions i van assolir les següents posicions:

  • 1a Posició en la modalitat conjunts en les categories Benjamí, Aleví i Infantil nivell Open
  • 2a Posició en la modalitat conjunts en la categoria Sènior Promoció, aparell 10 maces.
  • 4a Posició en la modalitat conjunts en la categoria Benjamí nivell Promoció

En la modalitat individual les tres gimnastes participants van assolir les següents posicions:

  • 8a i 10a posició en la categoria Junior nivell Promoció aparell pilota
  • 13a posició en la categoria Benjamí nivell iniciació

I aquí tenim alguns moments de la participació de les nostres gimnastes en la competició:

 

Des de la Secció de Gimnàstica Rítmica volem agrair a tots els pares i mares, entrenadores i voluntaris i voluntàries que van col·laborar en la realització de la Competició, tant en el muntatge i desmuntatge dels pavellons de competició i escalfament com en el correcte desenvolupament de la jornada de manera desinteressada i dedicada.

Moltes gràcies a tots! Sense vosaltres no seria possible.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.