1a Jornada de lliga interclubs i 1a Jornada de la Copa Catalana de Natació Sincronitzada FCN

1a Jornada de lliga interclubs i 1a Jornada de la Copa Catalana de Natació
Sincronitzada de la Federació Catalana de Natació.


El passat cap de setmana les nostres nedadores de natació sincronitzada van participar a les jornades de competició celebrades a la Residència Joaquim Blume d’Esplugues de Llobregat i a Berga (El Tossalet) respectivament duent a terme una molt bona feina.
A la competició d’Interclubs, les dues nedadores d’aquesta categoria al Nivell I, l’Ariadna Jaime Amat i la Paloma Martí han aconseguit la 3a i 15a posició respectivament de 58 nedadores participants.
Al Nivell III, ressaltar la 4a posició de Júlia Pijoan d’un total de 150 nedadores participants.
També, destacar a la resta de nedadores, amb la 8a posició de Carla López i 27a de Lorena Navarro i pel que fa a les petites del grup subratllar que han defensat molt bé aquesta categoria -gens fàcil per a elles- i destacar que han sabut ser-hi i competir: Ainara Sanjosé (50), Ling Martin (91), Maria Díaz (129), Gala Rodríguez (132) i Marina Toledo(142).
A la Copa Catalana que és la competició on hi participen les nedadores més grans de l’equip, han aconseguit, en general, bones posicions. D’un total de 167 nedadores participants els llocs assolits són: Nereida Ponzoa (49), Leyre Navarro (64), Carla López (66), Lorena Navarro(70), Claudia Monné (99), Abril Trullás (118) i Nerea Hernández (130).
Aquest esport representa un gran esforç físic i tècnic que, de vegades, surt millor o no tant però en el què l’important és que de cada experiència sigui un aprenentatge que serveixi per millorar tant esportivament com en el creixement personal. Per tant, noies, a seguir amb ACTITUD i TREBALL i recordeu que sou un Gran Equip.
Moltes felicitats a totes!

5/12/2016
( Departament de Comunicació Comissió de Natació )

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *