2ona FASE COPA CATALANA INDIVIDUAL RÍTMICA

Aquest dissabte 23 de març ha tingut lloc al Pavelló Municipal d’Esports de Lloret de Mar la 2a Fase de Copa Catalana Individual nivell VII i de Conjunts Copa Base

 

Tal com vàrem anunciar, les nostres gimnastes van participar en les categories individuals Cadet i Juvenil i el Conjunt en la Cadet

 

El Conjunt Cadet va assolir la 5a posició de nou, al igual que va fer al classificatori del Campionat d’Espanya i classificant-se per a la final de Copa Catalana Conjunts Copa Base.

El nostre conjunt en el sumatori de les dues fases de Copa va assolir la primera posició per passar a la final.

 

Les individuals van tenir una competició molt renyada, amb més de 60 gimnastes participants de tota Catalunya en categoria Cadet i 72 en categoria Juvenil, assolint, en aquesta fase, posició dins de la primera meitat de la seva categoria.

En el sumatori de les dues fases  l’Evelin (Cadet) va assolir la 13a posició i l’Alèxia (juvenil) la 17a.

 

El proper compromís tant per a la nostra gimnasta Evelin (Cadet nivell VII) com pel conjunt Copa Base tindrà lloc a Guadalajara, al Campionat d’Espanya, que tindrà lloc el 6-7 d’abril en modalitat individual i del 12 al 14 en la modalitat de conjunts.

 

Estem molt contents i orgullosos de la feina feta tant per les gimnastes com per les entrenadores. No ha estat un treball fàcil, carregat de molta exigència pel nivell al que es troben, però que han de continuar donant-ho tot tant en els entrenaments com en les competicions per continuar assolint bons resultats. Felicitats a totes!!

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *