3 plates i 2 bronzes als Campionants de Catalunya Júnior i Absolut Jove

Del 9 a l’11 de juliol, l’equip júnior i absolut jove del CN Reus Ploms, en la fotografia i d’esquerra a dreta (Laura López Cobos, Gorka-Luis Ruete Gil, Oscar Romero Pérez, Josep Miquel Bas García, Marc Ciurana Roca, Marc Ferrater Roca,Pau Fontgivell Velasco, Aleix Sarda Medina, Adrià Aragonès Pedrola) han participat al Campionat de Catalunya d’Estiu, celebrat a la piscina de Can Llong del CN Sabadell de 50 m. Enguany han participat 321 nedadors de 49 clubs catalans.

Els resultats han estat brillants, destacant els dos metalls de plata dels nostres nedadors: Marc Ciurana Roca a la prova de 400 Estils amb un temps de 4:37.51 i Josep Miquel Bas García a la prova de 200 braça,també dos bronzes per Pau Fontgivell Velasco a la prova de 50 papallona amb un temps de 26.74 i Marc Ferrater Roca a la prova de 1.500 lliures amb un temps de 16:42.78. Finalment el tercer metall de plata va caure a la prova de relleus 4 X 100 estils per l’equip format per l’Oscar Romero Pérez, Marc Ciurana Roca, PauFontgivell Velasco i Gorka-Luis Ruete Gil amb un temps final de 4:07:97.

En general uns campionats excel·lents per a tots els nedadors que s’han classificat entre els 15 millors de Catalunya a totes les proves.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *