33a. Edició Trofeu Ramon Barrera de Natació

El passat dissabte dia 6 de juny es va celebrar a les instal·lacions del C.N. Reus Ploms el trofeu Ramon Barrera 2015 a la seva 33ena edició. en memòria del Sr. Ramon Barrera i Banús, soci fundador del Club i promotor per excel·lència del nostre esport, sent els descendents del Sr. Barrera els que segueixen any rere any col·laborant amb la Comissió de Natació del C.N. Reus Ploms, per tal de donar continuïtat a aquest trofeu que abasta les categories aleví, benjamí i pre-benjamí.

La competició que organitza any rere any la Comissió de Natació i que te la característica principal de seguir el format de nedador complet, és a dir cada nedador neda els quatre estils, 100 metres de cada estil a partir dels alevins i 50 els més petits, ha aconseguit aplegar enguany uns 300 nedadors que gràcies a aquest sistema de puntuació, han pogut fer un bon test de cara als campionats de Catalunya i Espanya per una banda i per l’altra fer-ho en piscina de 50 metres també de cara al darrer intent per fer mínimes.

A part dels Clubs habituals de la província, CN Tàrraco, CN Cambrils, CN Tortosa, CN Amposta, CN Vila-seca, CN. Salou, CN. Vendrell i els nedadors del CN Reus Ploms, enguany han assistit també, CN Prat,  el CN Terrassa., el CN Sitges, el CN. Sant Adria i el CN Costa Azahar de Castelló.

També hem de fer esment que han assistit al lliurament dels trofeus, El Sr.Carles  Pellicer, Alcalde de la Ciutat , El Sr. Miquel Domingo, Regidor d’Esports de l’Ajuntament de Reus, el Sr. Jordi Cervera regidor de l’Ajuntament de Reus, la Sra. Elisabet Vallverdú neboda del Sr. Barrera i Banús (E.P.R), el President del CN Reus Ploms el Sr. Andreu Giménez, la Vicepresidenta del CN Reus Ploms Iolanda Giménez i el President de la Comissió de Natació del CN Reus Ploms el Sr. Ramon Sancho.

Les posicions han quedat de la següent manera:

Trofeu Ramon Barrera,

Femenina

Categoria Alevina,

Primera, Carla Michavila del CN Terrassa, segona Anna Li i tercera Sara Navarro també del CN Terrassa.

Benjamines,

Primera, Edna Melendez, del C.N.Vil.laseca  segona Cristina Ciobanu i tercera Claudia Fandos, ambues del CN Costa Azahar

Prebenjamines,

Primera Kristina Olive del C.N,Vil.laseca, segona Miranda Cruz del CN Reus Ploms, i tercera Berta Llaurado del CN Amposta.

Masculina

Categoria Aleví,

Primer, Adria Cabello del CN.Reus Ploms, segon Oriol Oviedo del CN.Terrsa i Tercer Miguel Campos del CN Costa Azahar

Categoria Benjamí,

Primer, Nacho Campos del CN Costa Azahar, segon Nicolas Muñoz del CN Vil.laseca i tercer Marc Sebastia del C.N.Tortosa

Categoria Prebenjamí,

Primer, Marti Rossell del CN.Vil.laseca i segon Jonathan Poble del CN Prat de Llobregat

També han estat premiats els quarts, cinquens i sisens classificats.

Podeu veure un extens reportatge fotogràfic gràcies a les fotos cedides a la Comissió al Facebook pagina: Club Natació Reus Ploms(Comissió de Natació)

natacio

Ramon Sancho

President de la Comissió de Natació del Club Natació Reus Ploms

2 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.