3r Trofeu Internacional Gimnàstica Rítmica, Vall d’Hebron,14-03-2015

IMG_1443-web

El passat dissabte 14 de març es va celebrar el 3r Trofeu Internacional de Gimnàstica Rítmica al Pavelló Olímpics de la Vall d’Hebron, a Barcelona.

Les gimanstes partipants, totes de fort renom internacional, representaven els següents països:

Alemanya: Jana Berezko-Marggrander i Laura Jung

L’Azerbaidjan: Marina Durunda

Bielorrúsia: Helena Bolotina

Bulgària: Mariya Mateva

Israel: Neta Rivkin

Lituània: Anastasija Grisanina

Noruega: Emili Swensen

Rússia: Margarita Mamun

Ucraïna: Ganna Ritzadinova

Espanya: Polina Berezina i Natalia Garcia Timofeeva

Totes aquestes gimnastes han participat en diferents copes del mon, jocs mundials, europeus i algunes d’elles també van participar a les Olimpíades 2012, a banda dels campionats celebrats en el seu país d’origen, amb molts bons resultats, en individual i/o en conjunt. 

Alguns pares, mares, àvies, 9 gimnastes i 2 de les entrenadores de la secció de Gimnàstica Rítmica del Club van assistir com a públic i van poder gaudir durant 3 hores de les actuacions d’aquestes gimnastes internacionals que van participar amb els aparells de cèrcol, pilota, masses i cinta.

S’ha de dir que les gimnastes d’aquestes categories acostumen a portar un maillot per cada aparell i que va d’acord amb la música que acompanya l’exercici, amb la qual cosa també va ser una desfilada enlluernadora de maillots, tots ells de gran bellesa, elegància i exquisidesa.

També vàrem gaudir amb les exhibicions portades a terme per la gimnasta Alicia Fernàndez del C.E.Barnarítmica, pel conjunt junior estatal, del Gimnasta Gerard López, campió de Catalunya de Rítmica masculina, de l’actuació d’un grup de gimnastes que catalanes que entrenen al Car de Sant Cugat i de l’actuació del Conjunt de Gimnàstica Estètica de Grup del CE Inef Barcelona acompanyades per les gimnastes del CE Jeroni Moragues, que formen part del programa d’esport d’integració de gimnastes amb discapacitat que van ser fortament ovacionades.

Després de fer l’Homenatge al Sr. David Moner i Codina, actual President d’Honor de la UFEC, es va portar a terme el lliurament de guardons, que en categoria absoluta (els 4 aparells) va quedar com segueix:

1a. posició per a Margarita Mamun (Rússia)

2a. posició per a Ganna Ritzadionova (Ucraïna)

3a. posició per a Neta Rivkin (Israel).

Les gimnastes representants d’Espanya, Natalia Garcia i Polina Berezina van obtenir la sisena i novena posició respectivament.

Totes les gimnastes van ser fortament ovacionades i elles van correspondre al clamor que el públic els brindava amb mostres d’agraïment, saludant i somrient a tothom.

Veure noticia amb fotos 3r Trofeu Internacional Vall dhebron 14032015

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.