Reus Ploms Acord Activa Mutua

Acord entre Activa Mútua i el C.N. Reus Ploms per promoure l’exercici físic entre els treballadors

La mútua es compromet a millorar la salut i benestar dels empleats.

Activa Mútua i el Club de Natació Reus Ploms van signar el 28 de juny un acord amb el qual es pretén motivar als treballadors de la mútua cap a la pràctica esportiva, de tal forma, el club ha posat a disposició del personal d’Activa Mútua les seves instal·lacions, les seves variades seccions esportives i els facilita ser socis.

A la signatura del conveni van participar Isidre Guinjoan, president del C.N. Reus Ploms i per part d’Activa Mútua, Ferran Pellisé, membre del Comitè Directiu.

L’acord s’emmarca dins de la campanya per a la promoció de l’activitat física que contempla el projecte “Empresa Saludable” d’Activa Mútua que, entre altres, tal com descriu el seu responsable, el Dr. Pedro Hermoso, “facilita una xarxa de centres esportius col·laboradors per tot el territori nacional per a la millora de la salut i el benestar dels empleats”.

El C.N. Reus Ploms és tot un símbol a la capital de la comarca del Baix Camp, enguany celebra el seu centenari i amb l’esport, promociona la salut, l’educació i inculca valors com l’esforç, la superació o la perseverança.

La pràctica regular d’activitat física s’ha de contemplar com a part de la rutina diària i convertir-se en un hàbit saludable. Segons l’Organització Mundial de la Salut (OMS), la inactivitat física és el quart factor de risc de la mortalitat mundial, s’alerta des d’Empresa Saludable” d’Activa Mútua.

Para más información, contacte con:
comunicacion@activamutua.es

Foto Reus Ploms Activa Mutua acord signatura

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *