Acords Assemblees General Ordinària i Extraordinària

El passat 13 de Març de 2015 es van celebrar les Assemblees General Ordinària i Extraordinària a les instal?lacions del C.N. REUS PLOMS.

L’Assemblea Extraordinària va aprovar mantenir les quotes socials tal i com estan establertes actualment. Així segueixen sent competitives i s’incrementarà l’esforç en augmentar la massa social i/o en ingressos extraordinaris.

L’Assemblea General Ordinària va aprovar el tancament de l’exercici de 2014 i el Pressupost pel 2015.

Destaquem del tancament de l’exercici de 2014 el següent:
• Es van aconseguir el 97,7% dels ingressos previstos.
• Les despeses pressupostades van ser superades en un 1,8%.
• Tot i la petita desviació percentual d’ingressos i despeses pressupostats respecte als realitzats, es va assolir el 46,7% del superàvit previst.
• Aquest superàvit no ha estat suficient per a cobrir les obligacions de pagament ajornades d’exercicis anteriors, especialment les derivades i compromeses per l’endeutament històric d’hipoteques i interessos.

El pressupost pel 2015 s’ha fet en base a la tendència del 2014, preveient certa estabilitat i millora en general, i amb l’objectiu de poder cobrir l’activitat ordinària i extraordinària del Club així com les obligacions de pagament ineludibles.

El pla de viabilitat que vam encetar al 2013 ha fructificat al 2014 i preveiem que al 2015, seguint la tendència positiva, estabilitzarà l’economia del Club.

La Junta agraeix l’assistència i participació a tots els socis/es, i als Srs. Josep Maria Camell i Jaume Verge per oferir?se voluntaris, junt amb els Srs. Crescenci Giménez, Francisco Roig i Joan Piñol, per formar la Comissió Econòmica.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *