Anunci de la Diada del Club

El proper dia 10 de setembre celebrarem la DIADA DEL CLUB, coincidint amb els actes de la DIADA NACIONAL DE CATALUNYA. Enguany fa 25 anys que el President Jordi Gras va instaurar els premis “Esforç i Fidelitat” en reconeixement als socis/es destacats del Club.

Els premis d’Esforç s’atorgaran als esportistes proposats per cadascuna de les Seccions. Aquest premi és un reconeixement també al conjunt de la Secció que representen, i a l’excel·lent campanya que estan fent les respectives Juntes, optimitzant al màxim els recursos de què disposen.

Els premis de Fidelitat s’atorgaran als socis/es que enguany compleixen 25 i 50 anys al Club, lliurant-los els escuts d’argent i d’or, respectivament. Els agraïm aquesta implicació tan continuada, i que desitgem que serveixi d’exemple als joves.

Clica per veure els premiats amb els escuts del club

Clica per veure el llistat de millors esportistes

En la DIADA DEL CLUB manifestem una vegada més el nostre compromís en el foment de l’esport de base, reivindicant-lo com a essència de l’esport i principal objecte social del Club des de 1918. Aquest compromís s’ha concretat en els Voluntaris del Club, socis i sòcies que desinteressadament col·laboren amb l’organització de diferents activitats, tant socials com esportives, que d’altra manera serien inviables. En nom meu i de la Junta, vull expressar el nostre agraïment i reconeixement per la seva tasca, que esperem que segueixin desenvolupant en els propers anys.

El brillant colofó de la nostra DIADA DEL CLUB, serà la celebració el diumenge dia 11 de la 76a. edició de la “Travessia Nedant al Port de Salou-Trofeu Pep Tarragó”, així com l’edició XIV del Memorial Jordi Gras de bàsquet a partir de 17.30 hores i la presentació de tots els equips de la secció d’hoquei damunt patins des de les 9 hores  al pavelló Joan Sirolla. Convido a tots els socis a participar en aquestes veritables festes esportives.

Per acabar vull felicitar a tots els homenatjats i tots els que fan possible aquesta  realitat que és el Club Natació Reus PLOMS; i us desitjo que gaudiu d’aquestes Diades tan nostres.

ANDREU GIMENEZ FORT
PRESIDENT

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *