Apa Lleons! Apa voluntaris!

El voluntariat en el nostre Club sempre ha existit. Les persones implicades en les diferents juntes de la casa hi som de manera voluntària i desinteressada. Però amb aquest article vull destacar la feina d’uns socis molt especials, que segurament tenien des de fa temps la vocació de treballar per al Club, i que liderats per la Mª Rosa Mondèjar han pogut realitzar-la en el darrer any. Són socis que consideren que pel que ha sigut el Club, el que és, i el que ha de ser, fa falta aportar quelcom més que la quota social. Tenen molt clar què és l’associacionisme, un dels valors fonamentals i originari del Club Natació Reus Ploms.

Defugen dels reconeixements, els homenatges o els premis, ja que consideren que és una tasca anònima que fan perquè volen al servei del seu Club, i aquesta és tota la recompensa que n’esperen. Però com a soci i President, vull agrair-los públicament la seva feina en els diferents esdeveniments organitzats per les Seccions i la Junta del Club. Com a soci he rebut les seves atencions en inauguracions, competicions i festes en les què invitats i participants s’han endut una molt bona impressió del Club. Com a President, sóc molt conscient que la seva tasca és impagable, ja que hi dediquen moltes hores: abans per a organitzar-se, treballant mentre els altres estem gaudint de l’acte, i quedant-se a recollir un cop s’ha acabat.

L’últim exemple el tenim en la passada revetlla de Sant Pere, la nit del 28 de juny. Vam assistir-hi unes 300 persones atesos per 10 voluntaris, que no van parar en tota la nit. Crec que encara van tenir més mérit ja que en circumstàncies normals, faria falta uns 20 – 25 professionals per a atendre tota la gent que erem; i en canvi aquests 10 voluntaris, emulant la gesta dels 300 espartans que van plantar cara als perses al pas de les Termòpiles (permeteu-me la llicència en la comparació, però és la imatge que em suggerien) se’n van sortir treballant moltíssim, anat de les taules al local social les vegades que fes falta, sota la direcció del Dídac Rodríguez i la Isabelle Patout. I clar, no es van lliurar del cansament; però no hi va haver cap contratemps i la revetlla va ser tot un èxit.

Reitero el meu agraïment i reconeixement a tots els voluntaris per tota la feina que estan fent, i animo als socis que encara no ho són, però que volen fer algo positiu pel Club, que s’hi apuntin. Són vitals per a poder seguir ENDAVANT.

ANDREU GIMÉNEZ FORT

President Club Natació Reus Ploms

 

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *