Aquest diumenge, Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple al Ploms!

Un any més, el Club Natació Reus Ploms, col·labora amb la diada “Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple”.

La Fundació Esclerosi Múltiple centra aquest any la seva activitat en el foment de la inserció laboral i l’empoderament dels pacients d’esclerosi múltiple. L’objectiu és proporcionar-los tots aquells recursos que necessitin per poder prendre la decisió més adequada a les seves capacitats pel que fa a l’àmbit laboral.

El nostre Club, de la mà de Josep Pitu Casanovas, som pioners en l’impuls per a ajudar a les persones amb Esclerosi Múltiple, essent el primer Club de la província que va iniciar aquesta tasca, l’any 1994. La nostra piscina va ser la primera en organitzar la diada a Tarragona, que des de llavors s’ha estès a tota Catalunya.

En aquell temps, davant la desconeixença sobre la malaltia, pocs eren els que sabien l’abast i la importància de donar-la a conèixer per a ajudar els afectats. Després dels Jocs Olímpics del 1992, a Barcelona, hi va començar el moviment; amb l’ajuda del Sr. Miquel Torres, el Sr. Casanovas va poder iniciar la tasca, que li va portar uns 5 anys, per a impulsar i consolidar la conscienciació social sobre l’Esclerosi; estenent aquesta informació i empenta a la resta de Clubs de la zona per a què hi col·laboressin també.

Vine i Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple!

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *