C.B. Salle Ploms i C.N. Reus Ploms, continuem jugant junts!

Aquesta tarda de dilluns, s’ha celebrat en roda de premsa la SIGNATURA DEL CONVENI ENTRE EL CLUB BÀSQUET LA SALLE REUS I EL CLUB NATACIÓ REUS PLOMS, per a les dues properes temporades.

Han presidit l’acte el Sr. Jordi Cervera, Regidor d’Esports de l’Ajuntament de Reus, el Sr. Armand Llauradó, President del C.B. Salle Reus, el Sr. Isidre Guinjoan, President del C.N. Reus Ploms, el Sr. Sergi Piqué, President de la secció de Bàsquet del Club, i els dos nous coordinadors: el Sr. Ezequiel Bàrcena, per als equips masculins, i el Sr. Bernat Bauza, per als equips femenins.

Durant la roda de premsa, han explicat que aquesta signatura ha permès revisar els acords existents per a continuar aquest projecte en comú de creixement de l’esport base, tant fonamental per al Bàs quet a la nostra ciutat, sempre amb l’immesurable suport de l’Ajuntament de Reus.

Aquesta renovació per dos anys més, permet adaptar i actualitzar el bàsquet als nous temps i a la realitat socioeconòmica de la ciutat, una realitat que necessita prioritzar aquest esport base com a valor educacional per a tots els infants de la ciutat, acollint ara més de 450 infants.

Així mateix, han explicat la baixa voluntària del Sr. Raúl Bonet com a coordinador durant tots aquests anys fins ara, agraint la seva inestimable tasca durant tot aquest temps. Gràcies, Raúl!

Per acabar, el Sr. Cervera, ha felicitat ambdós Clubs per la seva destacada trajectòria, encoratjant la seva continuïtat tant als Clubs com als nous coordinadors.

Endavant!

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *