Campionat de Catalunya Aleví d’Estiu

580 alevin

Aquest cap de setmana 18, 19 i 20 de juliol s’ha celebrat a les nostres instal•lacions del C.N Reus Ploms el Campionat de Catalunya d’Estiu Aleví.
Cal destacar la massiva participació de Clubs de tot el nostre país així com la dels Clubs de les nostres contrades com el C.N Cambrils, C.N Tàrraco i C.N Vila-Seca.
A la 1ª Jornada el nedador del C.N Reus Ploms Ferran Siré va aconseguir el 1er lloc a 200m. Papallona i el 2on lloc a 200m. Estils; el també nedador del C.N Reus Ploms Adrià Cabello va guanyar el 3er lloc a 100m. BraÇa.
Cal anomenar també el 1er lloc a 100m. BraÇa del Carles Coll i el 2on lloc a 200m. Papallona de la Alba González ambdós nedadors del C.N Tàrraco.
A la 2ª Jornada vam gaudir del 3er lloc del Ferran Siré a 100m. Lliures del C.N Reus Ploms i el 1er lloc a 200m. BraÇa del Carles Coll del C.N Tàrraco.
La 3ª Jornada ens va portar el 1er lloc del Ferran Siré a 100m. Papallona del C.N Reus Ploms i el 3er lloc del Carles Coll a 100m. Esquena del C.N Tàrraco.
En total la demarcació pot gaudir de les 2 medalles d’or, 1 argent i 2 bronze aconseguides pel C.N Reus Ploms; així com les 2 medalles d’or, 1 argent i 1 bronze aconseguides pel C.N Tàrraco.

Moltes gràcies a tots els nostres alevins per la vostra participació i el bon fer.

20/07/2014

Yolanda López Moreno
( Departament de Comunicació Comissió de Natació )

Avd. Marià Fortuny 5 – 43204 Reus – T 977 75 42 57 • F 977 75 55 59
natació@reusploms.cat – www.reusploms.cat

 

1 resposta
 1. JOSEP
  JOSEP says:

  Voldria donar les gràcies a les persones que van col·laborar en la organització del campionat tant en l’apart del muntatge de la piscina com en la tenda de venda de sèries, samarretes i casquets de bany.
  Vaig trobar a faltar en el lliurament de medalles algun membre del govern municipal, (alcalde, regidor esports), agrair la presència de la vice presidenta esportiva Yolanda Jiménez, encara que també podria haver vingut algun membre més de la Junta Directiva (president, vice president, vocals).
  Gracies a tots per demostrar que la natació continua viva dins de Reus i més concretament en el nostre club. Apa Lleons que som del PLOMS.

  Respon

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *