CAMPIONAT DE CATALUNYA D’HIVERN ALEVÍ 2012

Aquest passat cap de setmana es va celebrar a les piscines del Club Natació Banyoles el Campionat d’hivern de natació aleví.

Els representants dels C.N.R.P. van ser, Blanca Fumanal Herranz, Clàudia Isern Recasens, Marina Martínez Grau i Marina Rodríguez Pons en categoria femenina i en la masculina, Edgar Jiménez Yeste, Marc Martos Ramon, Ekaitz Sánchez Alemán i Pol Parra Estradé.

 

Pel que respecta als resultats podem considerar que han estat prou bons doncs s’ha obtingut una baixada general de marques, aconseguint a més per part del Marc Martos, diploma per la seva 8ena posició en 100 metres papallona.

Els volem felicitar doncs han estat uns campionats molt difícils ja que alguns nedadors han realitzat les seves proves amb processos vírics i febrils, tot i això han donat el millor d’ells mateixos esforç que s’ha traduït en la millora de marques esmentada. També volem fer extensiva la felicitació pel bon comportament del nostres nedadors, tan dintre la piscina com fora, que ens ha fet arribar la seva entrenadora la Lesli Violi.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *