Campionat de Catalunya i IV Catalunya rescue festival de salvament

Aquest cap de setmana s’ha celebrat a Barcelona, a les platges de la Barceloneta, el Campionat de Catalunya absolut i el IV Catalunya rescue festival.

El nostre club hi va ser representat per una dotació d’esportistes minoritària a l’habitual, ja que no es tractava del seu campionat i només hi participaven com a entrenament per aquesta nova temporada que afrontaran en les categories més grans.

Els participant a la prova,D'esquerra a dtreta. Raúl Martín (entrenador), Míriam Ciurana, Pau Garcia, Àlex Ruíz, Ivan Centelles, Marc Sancho i Pol Parra

Els participant a la prova,D’esquerra a dreta.
Raúl Martín (entrenador), Míriam Ciurana, Pau Garcia, Àlex Ruíz, Ivan Centelles, Marc Sancho i Pol Parra

 

El més destacat de la dotació plomista va ser el Pau Garcia, que es va proclamar campió juvenil en les proves de córrer nedar córrer, carrera amb ski de salvament, carrera amb taula i oceanman. Va ser subcampió en la prova de 90 metres esprint i medalla de bronze en la prova de banderes. A més, va aconseguir la medalla de bronze en la prova de carrera amb taula categoria absoluta i una quarta posició en la prova d’oceanman absolut.

Per altra banda, els nostres cadets que participaven per primer cop en un Campionat de Catalunya absolut van estar a un bon nivell per l’alçada de la temporada en què ens trobem. L’Álex Ruíz va finalitzar vuitè en la prova de banderes i cinquè en el córrer nedar córrer. Pol Parra va ser sisè en el córrer nedar córrer i novè en carrera amb taula de rescat. El Marc Sancho va ser dotzè en la prova de carrera amb taula i onze en el 90 esprint i Ivan Centelles dotzè en córrer nedar córrer.

L’única representació femenina del club va ser per part de la Miriam Ciurana que va obtenir un desè lloc en el 90 esprint, un vuitè en el córrer nedar córrer i un cinquè en la prova de carrera amb taula.

Pel que fa als relleus, l’equip masculí es va proclamar campió absolut en el rescat amb taula i al taplin, subcampions en el relleu de tub de platja i un quart lloc en el relleu d’esprint platja. Això va fer que els nostres nois es proclamessin subcampions de Catalunya absoluts. Un títol que feia anys que no s’aconseguia i que esperem que en aquesta nova temporada es revalidi o es millori, tant en masculí com en femení.

12/10/2014

( Departament de Comunicació Comissió de Natació )

Avd. Marià Fortuny 5 – 43204 Reus – T 977 75 42 57 · F 977 75 55 59

natació@reusploms.cat – www.reusploms.cat

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *