Campionat de Catalunya Juvenil i Absolut de SOS 2012

Aquest cap de setmana es va celebrar el campionat de Catalunya Juvenil i Absolut de Salvament i Socorrisme a la platja Castelldefels dissabte i a les instal·lacions Joaquim Blume d’Esplugues de Llobregat diumenge. El Club Natació Reus Ploms va estar representat per la Lidia Claro, L’Anna Sentís, la Soraya Claro, el Marc Ferrater, el Marc Casas i el Raúl Martín.

En la jornada de platja les condicions climatològiques van ser molt adverses, però això no va suposar un problema per a que els nostres socorristes estiguessin en diverses posicions de podi. En la jornada de piscina va influir molt el desgast físic de la jornada de platja disputada el dia anterior. Tot i això, els nostres socorristes van tornar a ocupar places de podi. La puntuació final va suposar la tercera plaça en categoria masculina i en la general conjunta.

Foto dels integrants de l'equip de SOS del Ploms

Alhora, els nostres infantils, Ivan Centelles, Edgar Jiménez, Marc Martos i Pol Parra que van participar en el Campionat per intentar realitzar mínimes en categoria de relleus per al Campionat d’Espanya del proper estiu, van assolir les tres a les que optaven.

Res està fer, s’ha de seguir treballant, ànims i força.

Jordi Martos Guiu
( Responsable de comunicació Comissió de Natació )
20/05/2012

 

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.