Campionat de Catalunya per edats i absolut de salvament i socorrisme

Aquest cap de setmana es va celebrar al CN Banyoles el Campionat de Catalunya per edats i absolut de salvament i socorrisme. El nostre grup hi va ser representat per un total de 18 esportistes repartits en les diferents categories.

sos_gran02

En la categoria infantil, es van aconseguir diverses medalles entre els 3 representants masculins, el Joan, el David i l’Aleix. En la part femenina, la nostra única representant, la Núria Barberà, va aconseguir pujar al pòdium en tres de les 4 proves que va realitzar, aconseguint entre elles una medalla d’or.

Pel que fa a la categoria cadet, l’únic representant masculí, el Raül Marsillach, va aconseguir pujar al més alt del podi en totes les proves que va realitzar. La representació femenina va obtenir diverses medalles, imposant-se, sobretot, en els relleus, guanyant els 4 relleus del campionat. A més, es van aconseguir diverses mínimes per poder participar en el campionat estatal d’aquesta categoria. Les nostres representants van ser l’Ona Gavalda, l’Alba Giró, la Marina Martínez, la Blanca Fumanal i l’Ariadna Martínez. Aquesta última va establir un nou rècord de Catalunya en la prova de 50m arrossegament de maniquí amb aletes a més de la medalla d’or.

En categoria juvenil, els representants masculins van aconseguir imposar-se en tres dels 4 relleus que van realitzar, això va suposar quedar en la segona posició de la suma de punts per taula alemanya dels 4 relleus. Pel que fa a termes individuals, els més destacats van ser l’Alex Ruiz i el Pau Garcia, que van quedar segon i tercer respectivament gràcies al total dels punts aconseguits per la suma de les 3 millors proves realitzades segons taula alemanya. Però la resta de l’equip també va estar a un alt nivell, rebaixant els seus registres i estant entre els 8 primers en la classificació general. La resta de components de l’equip masculí van ser el Pol Parra, el Marc Sancho, l’Edgar Jimenez i l’Ivan Centelles.

En la representació femenina en la mateixa categoria, les nostres dues úniques representants van realitzar un bon paper. La Miriam Ciurana va millorar la majoria dels seus registres, finalitzant 4 en la classificació per taula alemanya, mentre que la Nora Arilla va finalitzar segona millorant també els seus registres.

Finalment, en categoria menors, el CN Reus Ploms va finalitzar en segona posició com a conseqüència de la falta de relleus en les categories inferiors, però això no va suposar cap problema perquè els esportistes d’aquesta categoria realitzessin un gran paper.

En categoria absoluta, el CN Reus Ploms va finalitzar, també, en segona posició. Una llàstima no disposar de relleu en la part femenina, on segurament hagués suposat obtenir el títol de campions de Catalunya.

Seguirem entrenant i millorant per poder intentar lluitar per la primera posició del podi el pròxim 31 de Maig en el campionat de Catalunya de platja per edats i absolut. Però abans, la nostra representant femenina, Nora Arilla, participarà en el Campionat d’Espanya Open de primavera per intentar millorar les seves marques i fer-se un lloc entre les millors esportistes juvenils i juniors d’Espanya.

sos_gran01

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.