Campionat de Catalunya SOS estiu

El cap de setmana del 21 i 22 de maig, s’ha dut a terme a les piscines del Club Natació Tàrraco i a la platja de l’Arrabassada el Campionat de Catalunya de piscina i platja.

Un cop més, els integrants del SOS Ploms van realitzar un gran campionat. Pel que fa a piscina, gairebé totes les posicions de podi van ser ocupades pels nostres representants així com dos segones posicions i una primera posició en relleus, que va propiciar, d’aquesta manera, que aconseguissin ser els primers en la classificació total masculina i també en la classificació conjunta masculina i femenina. En la jornada de platja, les coses van seguir pel mateix camí, els nostres socorristes van ocupar una gran part de les posicions de podi, aconseguint tres primeres posicions i una segona en els relleus, la llàstima va ser que per pocs punts no van poder endur-se el primer lloc en la classificació masculina i femenina, ocupant, d’aquesta manera, una segona plaça, però si van aconseguir la primera posició en la classificació masculina.

Al finalitzar la jornada de platja, es van anunciar els integrants que competiran com a representants de Catalunya en el Campionat d’Espanya per Autonomies. Dintre d’aquesta selecció hi participaran quatre plomistes, la Lidia Claro, el Josep Miquel Bas, el Marc Casas i el Raúl Martín.

Continuem treballant per a que el SOS Ploms segueixi sent el que és. Ànims!

3 respostes
 1. Josep Bas Molina
  Josep Bas Molina says:

  Moltes felicitats a tots.
  Aguantar des de les 9 del matí fins les 8 de la tarda tota la competició amb descans per a dinar, es meravallos.
  Encoratjar des de aquí al pares dels nens petits per iniciar un altre esport més divertit que la natació (us ho diu un nedador olimpic), i per seguir la llavor començada pels anys 70 d’uns nedadors que van iniciar els socorriSme al nostre club i la continuitat d’aquest grup de socorristes que tenim ara.
  MOLTES FELICITATS DE NOU.

  Respon
 2. Raúl Martín
  Raúl Martín says:

  Tot això no haguès estat possible sense la feina que van fer els nostres entrenadors. Tot el que s’aconsegueix i s’ha aocnseguit aquest temps ha estat fruit del seu esforç i ilusió. Nosaltres seguirem com ells. Lluitant per a que el SOS PLOMS segueixi sent un referent.

  Respon
 3. Jordi Martos Guíu
  Jordi Martos Guíu says:

  Enhorabona a tots, un cop més.
  Seguint el fil del que diu el nostre amic Josep Bas, seguiu així SOS Ploms! Recordar-vos que teniu molts ulls petits que us segueixen i això ès una resposabilitat molt gran, però crec que sent com sou ja tenen un bon model a seguir i aquells nedadors dels 70 segur que en vosaltres ja es veuen reflectits.

  Respon

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *