CAMPIONAT D´ESPANYA DE SALVAMENT I SOCORRISME

Aquest quatre socorristes (Alex Villarejo, Aleix Moya, Joan Fumanal i David Martinez) i la seva entrenadora Clàudia Isern han estat competint al Campionat d’Espanya de Salvament i Socorrisme Juvenils a Zarauz.

La competició va començar divendres per la tarda amb el relleu “Rescate con tabla” on l’Alex i el David van disputar semis quedant en 14è possició, seguint per “Carrera con ski” on cadascun es va defensar a la serie quedant el David(40), Joan(43), Alex(63) i Aleix (77).
El dissabte durant tot el dia es va disposar la segona jornada. Començavem ben d’hora amb la prova “Sprint” quedanse a quarts tots 4; continuavem amb “Relevo Sprint” quedant els 10ens; i per acabar el mati la prova mes dura “ocean” on les seves possicions van ser: Joan el 61, Aleix el 55, David 40 i Alex 26 (passant a la semifinal). La tarda va començar el relleu “Tubo de Rescate” on els nostres esportistes es van classificar a la final quedant finalment els 9èns; desprès la prova individual “Carrera con Tabla” on el David va passar a semifinal quedant el 41, l’Alex el 68, Joan 109 i Aleix 115; per finalitzar el “Relevo Ocean” quedant els 15ens.
Diumenge ultima jornada i amb les ultimes forces començavem amb la prova “Banderes” quedanse tots 4 en les series; i amb la ultima prova “Nedar surf” les possicions van ser Joan 80, Aleix 47, Alex 42 i David passant a la final el 32.

Era dificil aconseguir resultats pero cadascun d’ells ha tret el millor d’ell i ha lluitat. Enhorabona!

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *