Campionat d’Espanya de Salvament i Socorrisme a Santander

sos 580Els dies 27,28 i 29 de juny s’ha celebrat a la localitat de Camargo i Noja el Campionat d’Espanya infantil i cadet de salvament i socorrisme. Un any més el nostre equip va donar el millor que tenien i van fer front a les difícils condicions que van sorgir l’últim dia en la jornada de platja.
El més destacat dels nostres esportistes va ser l’Alex Ruiz, que es va proclamar campió d’Espanya cadet en la prova de 150m obstacles i va finalitzar tercer en la prova de nedar surf. Per altra banda, també va aconseguir estar classificat entre els 16 millors esportistes espanyols en gairebé totes les proves que va realitzar.
En la prova de nedar surf, també van destacar els esportistes Blanca Fumanal, amb un quart lloc i Pol Parra, amb un cinquè. Ambdós esportistes també van aconseguir classificar-se entre els 16 millors d’Espanya en les altres proves que van disputar, així com l’Ariadna Martínez i la Miriam Ciurana. La resta de l’expedició, formada per l’Alba Giró, la Nuria Barberà,Ona Gavaldà,l’Ivan Centelles, el Marc Sancho i el Raül Martínez també van donar els seus millors esforços per aconseguir millorar els seus temps i classificar-se entre els millors esportistes espanyols de la seva categoria, tenint en compte que hi havia aproximadament més de 100 esportistes de cada edat.
Pel que fa a la classificació col•lectiva, les noies van ser les més destacades en l’àmbit dels relleus, ja que van aconseguir rebaixar totes les seves marques i arribar a classificar-se entre els 12 millors clubs espanyols. Els nois, també van aconseguir rebaixar les seves marques i fregar la medalla en els 4×50 obstacles, on finalment van acabar sisens.
En la classificació per equips, l’equip masculí cadet va finalitzar vuitens d’un total de 28 clubs participants. L’equip femení, per la seva part, va finalitzar en la onzena posició d’un total de 32 equips. Pel que fa a la classificació conjunta de nois i noies, el nostre club va aconseguir acabar en la desena posició de la classificació, per davant de vint-i-dos equips més.
Uns bons resultats que ens animen a seguir treballant i lluitant per a què aquest grup aconsegueixi arribar encara més a dalt.
Moltes felicitats!

06/07/2014

Yolanda López Moreno
( Departament de Comunicació Comissió de Natació )

Avd. Marià Fortuny 5 – 43204 Reus – T 977 75 42 57 • F 977 75 55 59
natació@reusploms.cat – www.reusploms.cat

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *