Campionat d’Espanya en Categoria Absoluta de SOS

El passat cap de setmana a Noja es va celebrar el Campionat d’Espanya de la Categoria Absoluta de Salvament i Socorrisme.

El Club Natació Reus Ploms hi ha participat amb tres nedadors, Josep M. Bas, Marc Casas i Raúl Martín.

Segons paraules d’en Raúl Martín, ha estat el primer absolut d’estiu per a tots tres i s’han mantingut en una linea raonable, tot i que els resultats no han estat del tot bons a nivell col·lectiu.

Volem des de la Comissió de Natació fer arribar a aquests tres nedadors l’enhorabona, tan per la classificació al Campionat d’Espanya Absolut com per tota la trajectòria d’enguany, doncs és un exemple a seguir per tot nosaltres per la seva constància, sacrifici, disciplina i sobretot, per l’estimació al club que es manifesta tan en les seves formes i paraules com en la seva dedicació amb les categories inferiors.

Gràcies a tots tres i enhorabona. Ara a per l’europeu d’Alacant, desprès el Pepe amb la selecció espanyola i també properament el Primer Rescue Festival de Catalunya. Això no s’acaba, també a principis de setembre el campionat de Catalunya dels més petits, etc. etc..

Força lleons!

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *