Campionat d’Espanya Master d’estiu 2012

Aquest passat cap de setmana va tenir lloc a València el Campionat d’Espanya per Màsters, el representat del Club Natació Reus Ploms va ser l’Antoni Abelló Cilleros. Us haig de dir ( és el primer cop que parlo en primera persona en els dos anys que porto la tasca de comunicació ), que realment m’he emocionat molt amb el texte que m’ha passat l’Antoni, com a resum de la seva competició, és per aixó, que aquesta crònica és seva, doncs les paraules que seguit podreu llegir les ha escrit ell. A mi només em queda que donar-li les gràcies.

L’Antoni Abelló ha escrit:

L’any passat l’equip del Ploms em va demanar que fes els relleus dels Màsters, l’experiència em va “engantxar”. He seguit fent preparació en sec, de 800 a 1000 metres i algun sprint de 50 i amb això m’he presentat als campionats de València on he quedat 5è.

He de dir però, que ni la marca -36s 14 c, 1 segon menys que a Castelló en curta- ni el lloc sòn importants, el veritablement important és aquesta segona oportunitat que em dona el Ploms de reviure la meva adolescéncia, de tornar a sentir que et fa mal tot, que afines, que fas una posta a punt. Sentir la companyonia d’en Ferran Castelló que ara m’aconsella com a tècnic, i en Pau Gibert que amb la seva discreció em suggereix coses. Sentir els nervis abans de la prova, concentrar-te, fer el pre-calentament, visualitzar la prova, sortir i arreplegar el pop mes gran de la teva vida.

Arribar als campionats i veure a la meva gent dels 16 anys, ara més calbs o més “gordos” ; com diu en Carles Subirana, els màsters hauriem de fer les series per pes… – els de 80 Kg els de 90 etc… però tots encara entrenant i comentant les batalletes!

Per últim en Veure que Gent octagenaris baten rècords del món , és en si mateix una lliçó de vida, quant veus l’Alberiche que als seus 82 anys està mes àgil que tu o que en Claret de 1944 t’ha tret 6 segons inclús que el teu primer entrenador , el Joaquín Alvarez, et guanya als 50, no pots deixar de pensar que són uns veritables Màsters que et donen una lliçó de vida sana i esportiva.

!Quan sigui gran vull ser un “MESTRE” con ells!.

Per tot això, gràcies Ploms per aquesta segona oportunitat i ja sabeu on em teniu.

Una abraçada

L’Antoni Abelló

Jordi Martos Guiu

( Responsable de comunicació Comissió de Natació )

17/07/2012

 

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *