Campionats d'Espanya de Natació JUNIOR

Els Campionats d’Espanya a Pontevedra ha estat per al nostre Club la confirmació d’aquest grup junior que fa un parell d’anys esta donant els fruits de un treball dur, però molt gratificant en el que correspon als resultats.

El Marc Ciurana que desprès de varies ensopegades veu que la historia es justa amb ell i la seva Victoria als 200m. Braça, millorant la seva marca anterior als Campionat d’Espanya per autonomies, fan que es plantegi l’assalt a la mínima per als Campionats de d’Europa Juniors que es faran a Finlàndia el proper mes de Juny; nomes 2’5 segons separen al Marc d’aconseguir la mínima, però es una línia a l’horitzó de treball i sacrifici. Esperem que ho aconsegueixi. El 3er lloc als 400 estils, la seva prova per naturalesa, tot i millorar el seu registre, deixa un marge de millora molt gran, ja que una millor progressi-ho en els parcials farà que la seva millor marca millori molt. La prova de 100 Braça i 400 Lliures, van deixar un gust agredolç al Marc ja que una millor preparació en la posta apunt per aquestes proves hagués donat uns fruits molt millors.

El Pau Fontgivell Velocista nat, no fa que sorprendres a ell mateix i a tots nosaltres. La seva exclusivitat i el seu rendiment fan que amb un treball molt mes específic farà grans coses….un è lloc en els 50 lliures a 2 dècimes del segon classificat fa preveure una lluita infernal al estiu, així com també a la de Papallona. Las proves de 100m. Molt mes dures per al Pau, es poden millorar molt en un futur.

El Marc Ferrater Fondista per naturalesa, a qui el treball no espanta per res del mon, no va tenir una prova fàcil als 1500 lliures i un alentiment de la prova va fer que no rebaixes la seva marca. Però als 400 Lliures va sap er imposar el seu treball de resistència i desde l’inici de la prova va sortir a la Victoria de la seva sèrie, millorant el seu registre en 2 segons.

La Laura Lopez Bracista de cap a peus, esta anunciant que d’aquí a poc temps passaran coses bones i un 16è lloc en la prova de 200 braça tot i no millorar el seu registre no fa mes que llençar un coet a l’aire i esperar ha que rebenti amb tota la força possible.

Descarregar el resum del campionat en format PDF

RESUM DE RESULTATS DE NATACIÓ CAMPIONAT D’ESPANYA JUNIOR

PONTEVEDRA 19-20-21 Març 2010
Piscina 50m.
MARC CIURANA ROCA
200m.   Braça 1er 2.22,45
400m.   Lliures 4.12.68
100m.   Braça 1.08.21
400m.   Estils 3er 4,36,40
PAU FONTGIVELL VELASCO
50  m.   Lliures 24.70
50  m.   Papallona 27.11
100m.   Lliures 54.43
100m.   Papallona 10è 1.00.02
MARC FERRATER ROCA
1500m. Lliures 17.04.50
400m.   Lliures 11è 4.18.67
LAURA LOPEZ COBO
200m.   Braça 16èna 3.00.20
4 respostes
 1. Sílvia Díez Gual
  Sílvia Díez Gual says:

  Enhorabona nois i noia!!!!!!!!!! és una alegria veure que encara continueu lluitant i esforçant-vos al màxim en la natació, per vosaltres i pel club.
  Que sapigueu que és un orgull per mi haver participat, d’alguna manera, en la vostra vida esportiva. Guardeu aquests triomfs, resultats i bons moments perquè us acompanyaran sempre.
  I a tu Jordi, també enhorabona. Tota feina ben feta dóna, tard o d’hora, els seus fruits. I els resultats de Pontevedra són una bona mostra. Continua així
  Un petó per a tots i seguiu així, lluitant pel que desitgeu sempre!!!!!!!!

  Sílvia

  Respon
 2. Ferran Castelló
  Ferran Castelló says:

  Nois i noia moltes felicitats a tots, els que hem estat nedadors i els que estem dia darrera dia, a peu de piscina, sabem l’esforç que hi ha per superar-se i sempre la recompensa t’obre la porta. Ànim i NO perdeu la il.lusió, i al Marc Ciurana que junts vam estar estar quan era petit,ja tenia aquest plus de millora constant. N’estic molt content que entre tots fem el CLUB MÉS GRAN.

  Respon
 3. Carlos G-Espresati
  Carlos G-Espresati says:

  Enhorabuena a todos, nadadores y tecnicos. El trabajo diario al final y como casi siempre luce más brillante. ¡¡Felicidades PLOMS!!

  Respon

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *