Campionats d'hivern infantils de relleu i fons

Aquest dissabte 29 de gener s’ha cel·lebrat a les piscines de Can Llong del C.N. Sabadell la primera jornada del Campionat de Catalunya d’Hivern Infantil (13,14 15 anys masculins i 13 i 14 anys femenins), amb les proves de fons (800 i 1500 lliures) i relleus de velocitat. Els propers dies 11-12 i 13 de Febrer a les piscines del C.N. Barcelona es duran a terme les proves individuals.

El nostre club, en aquesta primera jornada, ha estat representat pels següents nedadors en categoria femenina; Anaïs Diaz, Paula Canongia, Zaida Garcia, Mireia Gimenez i Naiara Pelayo, en categoria masculina; Erik Arias, Marc Garcia, Jon-Cristian Rodriguez, Miguel Angel Pollino, Fabian Altozano, Ruben Tellez, Manel Gil i Timur Doronin.

Els resultats a les proves del dissabte al matí van ser:

  • 6X50 masculí esquena, dotzè lloc.
  • 6×50 masculí braça, onzè lloc.
  • 10×50 lliures mixt, dotzè lloc.

Els resultats del dissabte a la tarda van ser:

  • 6X50 papallona masculí, vuitè lloc.
  • 6X50 lliures masculí, tretzè lloc.
  • 10X50 estils mixte, divuitè lloc.

En paraules del nostre entrenador del equip, en Ferran Castelló, hem de felicitar a tot l’equip per haver millorat molt, tant pels llocs classificats com per les marques aconseguides, rebaixant en cadascuna d’elles els seus propis registres personals. Amb aquesta dosi d’optimisme, afrontem nous objectius de cara al Campionat de Catalunya d’Hivern en proves individuals.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *