Cap de setmana ple d’èxits de les nostres gimnastes!

1a Fase Copa Catalana Conjunts Primavera FCG, Cornellà 13-05-2017

Fase Final Territorial UCEC, Pavelló Pare Manyanet 14-05-2017

Aquest cap de setmana les gimnastes del nostre Club han estat de competicions.

Per un costat, el nostre conjunt Infantil nivell IV ha pres part a la 1a Fase Copa Catalana Conjunts Primavera, organitzada per la Federació Catalana de Gimnàstica i el Club local, celebrada a Cornellà el dissabte dia 13. El conjunt Junior nivell V-VI va tenir que retirar-se d’aquesta competició per lesió d’una de les gimnastes.

Per l’altre costat, els conjunts A, el Quartet aleví i els dos tríos han pres part a la Fase Final Territorial celebrada al Pavelló del Pare Manyanet de Reus el diumenge 14. El conjunt Benjamí B no va poder participar, tot i estar classificat, per problemes d’agenda.

Els resultats han estat més que satisfactoris!!

El conjunt Infantil nivell IV va assolir la 1a posició a la competició de Copa Catalana organitzada per la FCG.

I els nostres conjunts nivells A i el Quartet van assolir totes les primeres posicions en la seva categoria i els Trios Pre-benjamí i Benjamí van assolir la 2a posició en la Fase Final Territorial, classificant-se tots ells per a la Final Nacional, que es celebrarà a Sabadell el proper 27 de maig en jornada de matí i on els nostres conjunts nivell A tindran que enfrontar-se a les millors gimnastes de la resta de demarcacions de Catalunya.

Felicitats a totes les gimnastes i a l’equip tècnic. Bona feina feta i ara a per les següents fases!!

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.