Carta del President

Benvolgut soci/a.

Darrerament ha aparegut als medis de comunicació la notícia d’embargament del Club, una notícia que ha creat alarmisme a la nostra massa social en particular i a la ciutadania en general pel que pot representar per la nostra continuïtat.

En diferentes assemblees s’ha informat de la proposta de projecte amb PROIDECAMP S.L. La fase inicial, que sí que es va executar, comportava un avançament de 710.000 € per  comprar la casa Marsal (600.000 €) i el Pavelló Vell (110.000 €). Però en no haver-hi continuïtat en l’execució prevista entre 2007 – 09, es va contraure un deute amb aquesta promotora degut a aquest avançament.

La primera demanda extrajudicial  va ser presentada contra el club el mes d’abril de 2009. Des d’aleshores, s’han mantingut converses en diferents ocasions per mirar de reconduir la situació, sense avançar, fins el juliol de 2011 quan el jutjat de Tarragona va donar la raó a la promotora per a fer embargs provisionals de comptes corrents i subvencions. La promotora, aquest gener, ha demanat l’execució definitiva de la sentència, i la seva ampliació, i és en aquest punt en què salta la notícia. És el procediment habitual per al cobrament d’un impagat, però en tractar-se del PLOMS ha motivat tot aquest ressò mediàtic.

Actualment, amb la mediació de l’Ajuntament de Reus, s’ha arribat a un acord de mínims que ens permetrà redreçar l’economia, amb cinc anys de carència pagant interessos del principal, i propiciar amb la nova planificació territorial aconseguir tirar endavant una nova proposta que ens permeti fer front a les obligacions adquirides i tenir el club que tots desitjem, dintre de les nostres possibilitats.

La promotora s’espera, l’Ajuntament planifica i nosaltres tenim el deure i el repte d’obrir el club cada dia per donar servei als nostres associats, divulgar i promoure la pràctica de l’esport, etc… però tot això no es podrà sostenir si entre tots no tenim el compromís de mirar de mantenir, si no incrementar, la massa social.

Espero que en la propera Assemblea es pugui aclarir qualsevol punt referent a aquest assumpte, i altres. Fins llavors, rebeu una cordial salutació,

A Reus, 7 de març de 2012.

Andreu Giménez Fort

President

3 respostes
  1. joan armengol
    joan armengol says:

    Aquesta directiva sempre ha treballat pel club i n’estem molt orgullosos. Sempre us apoiarem amb tot. Sou el millor que ens podia passar.

    Som-hi lleons!

    Respon

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *