Carta del President

Benvolgut/da soci/sòcia,

El passat dia 25 de març, varem celebrar l’Assemblea General Ordinària i Extraordinària, en la que es va presentar el balanç de l’exercici de 2010 i es va aprovar el pressupost d’aquest any 2011. T’he de dir que s’han mantingut els esforços per a buscar més ingressos (campanyes de captació i fidelització de socis, ampliació d’activitats, cursets, etc…) i s’ha aplicat una forta contenció de despeses. Tanmateix, la Comissió Econòmica ha hagut de proposar un seguit de mesures més dràstiques que afecten a diferents àrees.

Aquesta actuació ens ha de permetre redreçar la situació en la part esportiva, tant significativa per a nosaltres, però encara més la part de serveis efectuats pel nostre personal que amb menys efectius, procuraran donar-te un servei adequat.

Malgrat la crisis persistent en la que tots estem immersos, hem tirat endavant la construcció de l’aparcament i properament les pistes de pàdel. Hem de continuar posant el Club al dia remodelant els vestuaris de les piscines, tan necessaris per aconseguir unes instal·lacions de qualitat. Aquesta remodelació seria un valor afegit i ens faria més atractius per a aconseguir nous socis. Per fer-ho possible, volem aplicar la mateixa estratègia d’institucions, caixes i bancs: demanar als nostres socis/es que inverteixin al Club.

No ens enganyem, si volem continuar sent un club privat, hem de resoldre aquesta situació els propis socis, com ho van fer els que ens van precedir en situacions encara més compromeses i se’n van sortir. Siguem més socis que mai, si no pot ser en quantitat, que tot arribarà, sí en qualitat, per tirar endavant el nostre Club.

Rep la meva salutació més cordial.

“Siguem realistes, demanem l’impossible”

ANDREU GIMENEZ FORT
President
C.N. REUS PLOMS

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *