Circular Fotosport 2010

Benvolgut consoci,

Segur que coneixeu FOTOSPORT aquest saló internacional de fotografia esportiva que cada dos anys organitza el nostre Club.

Doncs bé, aquest any toca novament FOTOSPORT. Però en aquesta ocasió és una edició molt especial.

Aquesta és la XXI Biennal Internacional de l’Esport, FOTOSPORT 2010, 40è. aniversari.

FOTOSPORT, com diem, és una organització del Club, però el seu àmbit i el seu ressò va molt més enllà de casa nostra.

És cert que de vegades ens costa més donar-nos a conèixer a casa que a fora, per això hem volgut fer aquesta circular per informar-vos de les accions extraordinàries que tenim previstes per aquest important esdeveniment.

L’acte central serà la inauguració de l’exposició que, a més de les fotografies, en aquesta ocasió, farem un passeig per la història de FOTOSPORT.

La inauguració tindrà lloc el proper dia 5 de novembre de 2010 al Centre de la Imatge Mas Iglesias de Reus a les 19:45h.

A l’acte, que serà presidit per l’alcalde de la ciutat, hi assistirà, vingut expressament d’Itàlia, i en representació del president de la Federació Internacional de l’Art Fotogràfic, FIAP, en Riccardo Busi, secretari general de la FIAP, també hi serà el mallorquí Joan Palmer, president de la Confederació Espanyola de Fotografia i en Raimon Moreno, president de la Federació Catalana.

També és presentarà el llibre/catàleg especial del 40è aniversari que, a més de les fotografies premiades i seleccionades contindrà tot un resum del 40 anys de FOTOSPORT. Anirà acompanya d’un DVD on l’Enric Pàmies ens explica anècdotes i detalls de la història de FOTOSPORT i on també el Ramon Ferran, que és qui ens ha dissenyat totes les medalles FOTOSPORT, ens explica el procés de disseny i creació d’una medalla i el disseny i estampat del gravat commemoratiu que s’ha editat. Sens dubte un veritable llibre d’història de FOTOSPORT. Aquest llibre estarà a la venda al Club després de la presentació a un preu molt especial pels socis.

Finalment, el mateix dia de la presentació, es posarà en marxa el web totalment remodelat de FOTOSPORT http://www.fotosportreus.cat

Voldríem que ens acompanyéssiu en aquest esdeveniment tan important per la ciutat, la fotografia i, en especial pel nostre Club.

Document complet amb una invitació a l’acte d’inauguració [PDF]

Salutacions cordials!

Andreu Giménez Fort – President del Club Natació Reus Ploms

Josep M. Casanoves Dolcet –  Comissari de Fotosport


0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *