Circular informativa 4/2010

Millora i reparació de les instal·lacions:

La Junta Directiva en el seu afany de millorar les instal·lacions que en el decurs dels anys s’han anat fent velles, va posar en marxa una sèrie d’actuacions perquè aquestes estiguin en el millor estat possible i que vostès, que en definitiva son els que les utilitzen en el dia a dia, les trobin en les millors condicions.

A continuació detallem les obres o actuacions que han merescut la millora o reparació de les instal·lacions:

A la piscina de l’Av. Marià Fortuny, es van substituir les bigues detectades en mal estat i enrajolar la zona de platja, ja que corria perill de ensorrar-se damunt de la sala de màquines.

En aquest moment ja esta funcionant la piscina a ple rendiment.

S’han substituït amb nova maquinaria els escalfadors i acumuladors que dònen servei tant de l’aigua de les dutxes dels vestidors com de la pròpia piscina, el seu ambient i el de les dutxes dels vestidors de tennis. Això permet abastir amb garanties aquests serveis, fins ara deficitaris.

En aquest moment ja esta funcionant a ple rendiment.

També dins de la mateixa instal·lació s’ha canviat el quadre elèctric que estava cremat i que ja no abastia suficientment tota la càrrega necessària per suportar les línies existents i possibles ampliacions.

També s’ha arreglat el frontó el qual presentava desperfectes en la seva estructura amb el conseqüent perill que suposava.

Per altra banda esta finalitzant l’asfaltat del pàrking que tenim darrera del pavelló Joan Sirolla, perquè el soci pugui vindre amb tranquil•litat de saber que al menys al costat del seu club podrà estacionar el seu vehicle en condicions.

NOVES ACTIVITATS PER ALS ALS SOCIS

Seguint la línia de novetats que ens hem proposat, posem en el vostre coneixement que hem ampliat en horaris i oferta la graella d’activitats dirigides.

Aquestes noves activitats son Tai-txi, Dansa del Ventre i Jujitsu.

Dins d’aquesta fase experimental d’implementació sense cost, hi tindran dret tots els socis donats d’alta en la quota de 6 €, però una vegada consolidades amb uns mínim d’optimització en nombre, s’hi tindrà dret pagant un suplement que variarà en funció de l’activitat escollida.

La Junta Directiva

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *