El CN Reus Ploms col·labora amb el projecte “From Reus to Hellas”

20160406_172337LQ

Aquesta tarda de dimecres al Club Natació Reus Ploms ha tingut lloc la presentació del projecte “From Reus to Hellas” i de l’esdeveniment que es durà a terme aquest dissabte al pavelló de Marià Fortuny: les 12 hores de natació solidària ininterrompudes al CN Reus Ploms.

A l’acte hi ha pres part el Sr. Jordi Cervera i Guasch, estudiant de Salvament i Socorrisme i principal impulsor i representant del projecte; el Sr. Robert Franquet, membre de la Jove Cambra de Reus; el nostre president, el Sr. Isidre Guinjoan Aymemí i la nostra vicepresidenta, la Sra. Yolanda Giménez Miranda.

Ha iniciat el parlament el nostre president donant la benvinguda als assistents i presentant la iniciativa d’aquest dissabte. A continuació, el Sr. Jordi Cervera ha explicat en què consistirà la jornada solidària de natació i com s’inclou dintre el projecte “From Reus to Hellas”.

A les 9 del matí de dia 9 d’abril començaran les dotze hores de natació solidària. Durant tota la jornada, comptarem de forma paral·lela amb diverses exhibicions de natació sincronitzada, tant de la mà de l’equip del Club Natació Reus Ploms com d’altres clubs de la província, l’assistència de personatges públics i, ja quasi al final, un partit de waterpolo. Els espectadors podran mentrestant oferir els seus donatius a la taula que els voluntaris de la Jove Cambra Internacional de Reus col·locaran a la porta d’accés.

Tal com ha exposat el Sr. Cervera, el projecte solidari “From Reus to Hellas” de salvament, socorrisme i ajuda humanitària parteix de la il·lusió de deu companys d’estudi del Grau de Salvament i Socorrisme, de la col·laboració de la Jove Cambra de Reus i del suport de diverses entitats, com l’Ajuntament de Reus, Repsol i el Club Natació Reus Ploms, entre d’altres. A més, van obtenir la connexió “twinning program” amb l’òrgan equivalent de la Jove Cambra grega, que va possibilitar els permisos amb la guàrdia costera i ACNUR.

20160406_171419LQ

Aquest viatge a Grècia, amb inici el dia 26 d’abril, compta amb un equip de deu voluntaris professionals del món del Salvament i socorrisme, amb edats compreses entre els divuit i els quaranta-dos anys, que oferiran durant quinze dies la seva ajuda incondicional en tot el que calgui: tant actuacions de salvament, com ajuda en menjadors socials, atenció als camps de refugiats o primers auxilis.

Així, des del Club Natació Reus Ploms, us animem a què aquest dissabte vinent col·laboreu en el projecte, aportant el vostre granet de sorra per a facilitar a aquestes persones la tasca tan imprescindible per a ajudar els més necessitats.

Teniu 12 hores per poder venir, us esperem!

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *