Els socis CN Reus Ploms gaudiran d’avantatges a Maxilart

20160322_160532lq

El Club Natació Reus Ploms i l’empresa Maxilart S.L. han constituït conveni de col·laboració i publicitat mútua.

Maxilart tindrà presència al Club mitjançant el posicionament físic, arreu de les instal·lacions plomistes, de cartelleres anunciant la seva marca. Així mateix, ambdues entitats es promocionaran de manera online a les seves respectives pàgines web i publicacions electròniques periòdiques.

A més, els socis del Club Natació reus Ploms gaudiran d’avantatges en diversos serveis odontològics a través d’una targeta especial que se’ls entregarà a partir d’ara a la recepció del Club, amb la qual podran dirigir-se a la clínica sempre que ho desitgin.

L’acte ha estat presidit pel gerent de Maxilart S.L., Roger Quesada Merino; i pel Vicepresident Primer del C.N. Reus Ploms, Joan Carles Gavaldà Bordes. Ambdós han estat acompanyats, en aquesta signatura, per la Vicepresidenta esportiva, Yolanda Giménez Miranda i pel gerent del Club, Àlfred Pitarch i Garcia.

Aquest conveni significa un altre pas del C.N. Reus Ploms en el seu compromís amb la Ciutat de Reus, apostant pel creixement de les empreses i entitats locals.

0 comentaris

Escriu un comentari

Uneix-te a la conversa
Sigues lliure de contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *