Col·laboració del nostre club a la Caminada Popular – Marató TV3

Aquest diumenge dia 19, el nostre Club ha col·laborat en la Caminada popular d’hivern adherida a la Marató de TV3, organitzada per la Regidoria de Esport i Lleure de l’Ajuntament de Reus, en la que es van inscriure més de 1200 participants.

El dia mig plujós es va aguantar i es va donar la sortida a 2/4 d’11 del matí des del carrer Sardà i Cailà per un recorregut que passava pel Barri del Carme, Mercat del Carrilet, Mas Iglesias, la part de dalt de l’Hospital nou, Barri Sant Josep Obrer, C.F. Reddis, Ctra. Montblanc, Plaça Llibertat i arribada al mateix lloc de sortida sobre les 12,15 h. del matí. Inicialment es va preveure un recorregut de 9500 m. que es va tenir d’escurçar per la coincidència dels trasllat de pacients de l’Hospital de Sant Joan vell al nou, al no poder passar pel lloc previst. Hom calcula que la distància va ésser de 8500 m. aproximadament.

El nostre Club va col·laborar entusiàsticament tant en participants a la caminada, entre els que hi havia el President i d’altres directius, com en l’organització amb voluntaris que la vocal del Club Rosa Mondejar i la Secció Excursionista van aportar a aquest esdeveniment. Cal remarcar aquest fet: s’ha treballat i es continuarà treballant per fer una llista de voluntaris que puguin col·laborar amb organitzacions de l’Entitat. Els hi donem el nostre agraïment a tots ells: Rosa Mondejar, Nelia Penas, Merche Fernandez, Charo Rubio, Montse Mondejar, Mercé Roig, Joaquim Martí, Mari Miranda, Crescencio Giménez, Neus Lalinde, Ramon Tella, Miquel Malet, Àngels Casas, Rosa Mª Bañeras, Loli Reula, Eloi Banet, Ramon Bergadà, Josep Mª Banet, Quima Hortoneda, Lluís Plana, Albert Vallverdú, i Tona Torné.

S’informa que els interessats en veure algunes de les fotos que es van fer, ho poden fer a la pàgina de la Secció Excursionista – Fotos Sortides.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *