Competició de Gimnàstica Rítmica al CN Reus Ploms (11-05-2013)

Aquest dissabte dia 11 de maig es va celebrar al Pavelló Joan Sirolla del C.N. Reus Ploms la 2a. Fase de Conjunts CCEE nivells I, II i III de gimnàstica rítmica Zona Nord – Zona Sud, la Fase Final d’Individual nivell IV i la Fase Final de Combos nivell I, II i III.

IMG_3733

El pavelló Joan Sirolla del CN Reus Ploms estava ple per la gran afluència d’assistents i acompanyants de gairebé 600 gimnastes arribades de tota Catalunya.

La magnifica organització per part de la secció de gimnàstica rítmica del club i dels seus voluntaris juntament amb la col·laboració del personal del CN Reus Ploms, va permetre donar cobertura als assistents a les seves necessitats.

IMG_3749 (2)

En el lliurament de guardons varem contar amb la presencia de la Sra. Gemma Soler, Representant Territorial d’Esports a Tarragona de la Secretaria General d’Esports de la Generalitat de Catalunya, la Sra. Mercè Cadens, Vicepresidenta de la Federació Catalana de Gimnàstica, la Sra. Conxita Duran, Presidenta del Comitè tècnic de la Federació Catalana de Gimnàstica, el Sr. Andreu Giménez, President del Club Natació Reus Ploms i la Sra. Patricia Cadens, Responsable en Cap de la Secció de Gimnàstica Rítmica del Club Natació Reus Ploms.

IMG_3744

Pel que fa al equips participants dels Ploms, van assolir una 1a. posició a la categoria Benjamí nivell I, 1a. posició a la categoria Aleví nivell I i una 2a. posició a la categoria Benjamí nivell II.

IMG_3755

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *