Competició Lliga Catalana Interclubs Sincronitzada

El proper dissabte 21 de Març de 2015 en horari de mati i tarda, es celebrarà a les nostres instal·lacions del Club Natació Reus Ploms, la segona jornada de la Lliga Catalana Interclubs de Natació Sincronitzada. Aquesta jornada consta de la realització de la última figura de competició i balls, equips.

L’equip de sincro del C.N. Reus Ploms presenta a 17 nenes per la jornada de figures i estan distribuïdes en diferents nivells.

A nivell 1 participen: Anna Bartolí, Ling Martín, Gina Porres, Gal·la Rodríguez i Laura Somalo. A nivell 2 participen: Laia Carcellé, Carla López, Júlia Pijoan, Abril Trullas, Nerea Hernández, Clàudia Monné i Nereida Ponzoa. A nivell 3 participen: Marina Rodriguez, Leyre Navarro, Lorena Navarro, Maria Teruel i Laura Blasco.

Les noies de nivell 1 executaran la figura anomenada vela alterna i les noies de nivell 2 i 3 la figura anomenada tintorera.

Estem preparant aquesta competició amb moltes ganes i les noies estan molt motivades!  Com a pas previ a l’organitzacio el proper dia 20 de Juny del Campionat de Catalunya de Natació Sincronitzada

Esperem que vagi d’allò més bé! Molta sort a totes noies!

noticies

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *