Comunicat de Nadal

Ara que s’acaba l’any, tothom es posa a fer balanç de com ha anat i quines són les coses que es poden millorar per afrontar amb il•lusió els reptes que sens dubte ens portarà l’any següent.

Ha estat un any especialment complicat durant el primer trimestre amb el tema de la promotora, però que hem pogut arreglar i encarar el problema més endavant. S’ha hagut de fer front als compromisos econòmics amb les disponibilitats magres degut a la situació que passen les famílies, institucions, la societat en general, s’han pres decisions doloroses en temes de personal, etc., i al final la Junta ha preparat un Pla Estratègic a 3 anys per aconseguir la viabilitat del nostre Club. En resum hem perseverat per obrir el Club cada dia i poder continuar amb la nostra vocació de servei a la societat fent possible la pràctica de l’esport.

La punta de llança d’aquesta activitat són les nostres seccions, que una vegada més han estat representant amb molt d’èxit els diferents esports en les competicions en les que participen. Les respectives juntes han optimitzat al màxim els recursos de què disposen, oferint al mateix temps un ensenyament de qualitat als esportistes de base a través dels seus entrenadors, fent realitat l’objecte social del nostre Club.

Permeteu-me que us digui una obvietat. Tot això només és possible perquè tenim un club. Un club és un element abstracte format per un col•lectiu de persones diferents que s’agrupen per ha tirar endavant un projecte, en aquest cas anomenat PLOMS, que té com objectiu la difusió i la pràctica de l’esport i que per fer-ho, els seus SOCIS, s’hi impliquen i contribueixen personal i econòmicament.

Us desitjo que passeu unes festes plenes de joia i amb bona companyia i que l’alegria d’aquests dies ens animi a continuar amb entusiasme aquesta feina altruista de fomentar l’esport i incorporar més persones en la seva pràctica, per tenir una vida saludable tant física com emocionalment.

Gràcies a tots/es que ho feu possible.

BONES FESTES I MILLOR ANY NOU!!!

Andreu Giménez Fort

President

C.N. Reus PLOMS

president_foto_nadal

 

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *