Conveni entre la secció de bàsquet Ploms i el Puigcerver-Salle

El conveni es va fer públic ahir dijous 8, a la Sala Generalitat del Club amb la presència de nombrosos mitjans de comunicació.

El Puigcerver-Salle Reus, està format per molts jugadors i equips, fet que li causa una manca d’instal·lacions i també d’incompatibilitat d’horaris. Amb l’ajuda de la secció de bàsquet, que a banda de tenir instal·lacions, coincideix amb la manera de fer bàsquet del Puigcerver-Salle, volent potenciar sobretot l’esport base per arribar a ser referents a la ciutat.

Amb aquest acord col·laboratiu, que compta amb el suport de l’Ajuntament de Reus, es pretén fer equips competitius per evitar la marxa de jugadors a altres clubs, i també deixar dos places lliures en els equips perquè els jugadors d’una categoria inferior que destaquin puguin tenir oportunitats.

Es formaran 12 equips entre masculins i femenins que van de júnior a sènior. Els masculins tindran un sènior a la categoria de 1a Catalana, hi haurà dos sènior B, un sub-21 i destaquen sis equips júnior, mentre que els femenins tindran un sènior a Copa Catalunya, un sènior B a 1a Catalana i un júnior.

Pel que fa a altres temes, els equips sèniors portaran una samarreta del Ploms i tindran el nom de “Ploms-Salle”, amb els números i uns ribets verd fosforescent mentre que els equips júnior, aniran amb la samarreta del Puigcerver-Salle i portaran el nom de “Puigcerver-Salle-Ploms” que ja ha estat batejat per alguns jugadors amb el nom de “PSP”.

2 respostes
 1. Anonim
  Anonim says:

  El C.N.Reus Ploms es un molt bon equip de basquet, yo crec (com creuen molts que conec) que el C.N.Reus Ploms, tenint prestigui tal com té, ajuntar-se amb altres equips.

  Per exemple: El alevins masculins de la temporada 2009-2010 incloent els nois que ara pujaran a pre-infantil, van fer una molt bona jugada, que dic una molt bona, una de les millors que s’han fet.

  També els altres equips han fet una bona jugada.

  Aqui us deixo la meva opinió.

  Atentament;

  Anonim

  Respon
 2. Anonim
  Anonim says:

  Continuació:

  Encara que si es per aquest motiu, em sembla bé que s’ajuntin però per mi sempre seran el C.N. Reus Ploms <3!!

  Cordialment;

  Anonim
  Petons!!

  Respon

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *