Crònica del Festival de Nadal de Gimnàstica Rítmica del Club.

El passat dissabte 17 de desembre es va portar a terme el tradicional Festival de Nadal de la Secció de Gimnàstica Rítmica del Club.

Després d’explicar que el nivell V-VI és el més elevat de la Federació Catalana de Gimnàstica, donat que els nivells superiors ja pertanyen a la RFEG va començar el Festival amb l’actuació del nostre equip Infantil de Copa Catalana nivell V-VI amb l’exercici  d’aparell 3 cèrcols i 2 pilotes que les va proclamar campiones de Catalunya a la Fase Final de Conjunts del mes de Novembre.

              

                     

Seguidament es va fer una primera coreografia executada pel grup de gimnastes pertanyents a l’escoleta i l’equip Benjamí B.

A continuació el nostre equip Infantil de Copa Catalana V-VI va executar l’exercici de mans lliures que li va donar el Subcampionat de Catalunya en la Fase Final de Conjunts del mes de novembre.

Es va enllaçar amb la segona coreografia portada a terme per la resta de gimnastes de la Secció, des de les Benjamins A fins les Sèniors que va finalitzar amb el desig d’un Bon Nadal a tot el públic assistent.

Per finalitzar es va portar a terme el lliurament dels regals de l’amic invisible i un detall a les entrenadores de la secció.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.