Crònica del XXIè Trofeu Nadal d’Atletisme CN Reus Ploms

El passat dissabte dia 17 de Desembre es va celebrar el XXI Trofeu Nadal al Club Natació Reus Ploms, un Trofeu on es disputen diferents proves d’atletisme i vénen Clubs d’arreu de la província.

A les 10.00h del matí va engegar la competició que va durar fins les 13.00h del migdia. Des dels més petits (pre-benjamins) fins als més grans (veterans) van poder competir en diferents proves en funció de la seva categoria. Les proves que es varen disputar van ser: 60 m, 300m , 600m, 1000m, una milla i triple salt.

Es respirava bon ambient, però els nervis es notaven entre els competidors i és que el Trofeu aquest any va tenir un nombre molt elevat de participació i això va fer augmentar el nivell de la competició. Vam comptar amb un total de 260 inscrits.

Tots els participants van rebre una medalla com a agraïment al seu esforç. Els guanyadors de la milla tant masculina com femenina van ser els guanyadors del Trofeu Nadal i van rebre el seu Trofeu corresponent.

Va ser un dia on es van juntar molts atletes de diferents clubs i van poder gaudir fent allò que més els agrada.

Esperem poder repetir any rere any aquesta competició tant bonica on podem reunir tants esportistes d’arreu.

El dia 29 de Gener, celebrarem el Cross Marcel·lí Gener aquí al Club Natació Reus Ploms, on també ens agradaria molt poder comptar amb la presència de tots els clubs que van participar aquest dissabte, per això us convidem a venir!

Aquí teniu el RESUM DE CANAL REUS TV.

I aquí la galeria de GOOGLE.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.