CURS DE FOTOGRAFIA AL PLOMS

Els dies 25 de febrer i 3 de març, organitzat per la secció FOTOSPORT ha tingut lloc el curs de FOTOGRAFIA DIGITAL adreçat a tots aquells que tenen una càmera rèflex digital i volen conèixer i aprofitar totes les seves opcions.

El curs es va desenvolupar en dos sessions bàsicament teòriques on es van tractar els principis bàsics de la fotografia aplicats a les modernes càmeres digitals. Es va fer una petita sessió pràctica aprofitant que a les instal·lacions del club es celebrava la XXI Duatló Ciutat de Reus.

El temari permetia conèixer els controls bàsics de la càmera, l’exposició, el diafragma, la velocitat, la ISO, la resolució de la imatge, els formats d’arxiu fotogràfic, la profunditat de camp, etc. Amb fotografies dels mateixos participants de curs també es va tractar la composició de la imatge, l’enquadrament, la lectura de les imatges. En definitiva, coneixements bàsics per millorar les fotografies i saber-les valorar i seleccionar.

Volem agrair a la secció d’Escacs del Club per la seva col·laboració deixant-nos el seu local per poder realitzar el curs.

Va ser una bona ocasió per algun dels participants per bescanviar alguns €urolleons del Club.

Davant l’èxit de la iniciativa estem plantejant-nos de convocar noves edicions del curset.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *