Obrim demà dilluns 23 de novembre! Nou horari d’utilització dels espais esportius:

De dilluns a divendres de 08:00 a 21:00 hores
Dissabte de 08:00 a 14:00 hores

Horari de tancament:

Portes d’accés: 15′ més tard
Pàrquing: 25′ més tard.

Seguim amb les mesures establertes pel nostre Pla de seguretat: cita prèvia, control de temperatura, franges horàries d’utilització concretes, aforaments limitats, ús de gel hidroalcohòlic a tots els espais i desinfeccions periòdiques.

Sol·licitud de cita prèvia pels canals habituals: web, e-mail, telèfon o presencialment. Franges horàries d’utilització de 55 minuts des de les 8h. excepte en el cas del Pàdel i Tennis (1:25h. des de les 8:30h. de DL a DV i DS des de les 8h.).

mail: atencioalsoci@reusploms.cat

telèfon: 977 75 75 20

Inici classes d’activitats dirigides el dijous 26 de novembre. Màxim aforament: 6 persones més monitor/a. Adaptació de la durada de les classes al toc de queda nocturn. Durada de 35 a 45 minuts.

Per tal d’establir els nous grups de convivència, l’inici dels cursets de natació està previst pel dilluns 30 de novembre. Durant aquesta setmana ens posarem en contacte amb totes les famílies per conèixer la seva disponibilitat horària.

Inici dels entrenaments de totes les seccions esportives respectant els aforaments permesos en aquest Primer tram del Pla d’obertura decretat pel Govern:

Espais externs: 50%
Espais interns: 30%

Si vols, consulta la infografia sobre l’afer editada pel Departament de Salut aquí: Info mesures Tram 1 (el vigent)

Extracte del text oficial:

“RESOLUCIÓ SLT/2983/2020, de 21 de novembre, per la qual es prorroguen i es modifiquen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya.

3. Les instal·lacions i els equipaments esportius poden obrir i utilitzar-se sempre que es compleixin les condicions següents:

– Es garanteixi que no se supera el percentatge següent de l’aforament autoritzat: que és del 50% en les instal·lacions i els equipaments a l’aire lliure i del 30% en les instal·lacions i equipament en espais tancats, incloent-hi tant els usuaris de les instal·lacions esportives com el públic assistent.

– S’estableixi un control d’accés.

– Es garanteixi una bona ventilació dels espais tancats mitjançant ventilació natural o altres sistemes de ventilació.

– Romanguin tancats els vestidors, excepte per a les persones usuàries del servei de piscina, si n’hi ha.

– En els establiments i equipaments en espais tancats s’ha de concertar cita prèvia.

– Es compleixin les indicacions dels plans sectorials aprovats pel Comitè de Direcció del Pla d’actuació del PROCICAT. Queda prohibida la utilització d’equipaments esportius que no estiguin supervisats.

No es troben afectats per aquestes limitacions els centres de tecnificació i rendiment esportius, tant de titularitat pública com privada, així com les instal·lacions i equipaments esportius que hagin d’acollir entrenaments i competició professional, estatal i internacional.

4. S’estableix l’ajornament de totes les competicions esportives previstes per ser realitzades a Catalunya durant el període de vigència d’aquesta Resolució, a excepció de les competicions oficials d’àmbit estatal, internacional i professionals que s’han de celebrar sense assistència de públic.”