La Generalitat de Catalunya ha establert noves mesures per a la contenció de la Covid-19 als centres esportius. Aquestes restriccions afecten, parcialment, el desenvolupament de l’activitat física i esportiva al nostre Club.

#ReusPloms #PlomsEsportiSalut

Aquestes mesures publicades entren en vigor a partir de dijous 07 de gener i tenen una durada prevista de 10 dies, fins el diumenge 17 de gener. Durant aquest temps el Club seguirà obert, però amb algunes limitacions.

Queden temporalment tancats els espais interns de la nostra entitat, a excepció de les piscines, motiu pel qual no es podrà reservar cita prèvia per utilitzar la sala de fitness, la sala de musculació i la sala de bike.

Temporalment tampoc es podrà reservar cita prèvia per a les classes d’activitats dirigides, ja sigui a les sales o a la piscina, ni participar als cursets de natació impartits diàriament pels nostres monitors.

#ReusPloms #PlomsEsportiFormacio #PlomsEsportiSalut

Es podran utilitzar, com fins ara, els equipaments a l’aire lliure amb una limitació del 50% d’aforament i de les piscines cobertes amb una limitació del 30%. Cal respectar el nostre “Pla de seguretat” i seguir demanant cita prèvia per utilitzar tots els espais.

A nivell de seccions esportives, es potenciarà el desenvolupament de l’exercici físic utilitzant els equipaments a l’aire lliure. Demanem a tots els socis, esportistes i familiars la màxima comprensió, col·laboració i solidaritat en aquests temps de dificultat.

Pla de seguretat