Diada del Club 2015

0DSC_0295modLQ

 “L’essencial és invisible als ulls. El que no es veu és l’important. Per lo que no es veu, passa el que es veu”

Ara farà sis anys un grup de persones il·lusionades vam optar a gestionar el Club.

Representàvem una manera diferent de fer les coses respecte els equips anteriors; des de la nostra presa de decisions al concepte de Club, i vam rebre el suport del soci per a portar-ho a terme.

Per al soci, nosaltres érem el CANVI; ara bé, aquesta paraula té un significat diferent per a cada persona. Fins i tot hi ha qui ens ha dit que no hem canviat res en tot aquest temps.

Hi ha hagut canvis volguts: amb les inversions en instal·lacions per valor de 250.000 euros s’ha construït el pàrquing i les pistes de pàdel; s’ha enderrocat del pavelló vell i s’ha adequat tot el perímetre de l’Avinguda Marià Fortuny i Carretera de Tarragona; l’entrada del Club s’ha traslladat al pavelló; etc. I enguany s’invertiran 100.000 euros més per a reparar les parets, sostre i vestidors de la piscina de l’Av. Marià Fortuny. Això pel que fa a instal·lacions. Pel que fa a estructura del Club, s’ha canviat la relació entre la Junta de la Casa i les Seccions, s’ha donat més rellevància al soci, s’han millorat les comunicacions mitjançant les noves tecnologies. I els ingressos atípics procedents de les activitats (estades, cursets, restauració, etc.) s’han incrementat fins al punt de ser una part molt important del pressupost.

Hi ha hagut canvis imposats: el principal ha estat la reducció dràstica de plantilla a gairebé la meitat i s’ha treballat per a què el soci ho notés el menys possible. Un dels nostres objectius ha estat que la reducció dels recursos tingués un impacte mínim sobre l’activitat del soci; però no podem evitar que hi hagi endarreriments en la restitució de material o en la reparació d’avaries.

Hi ha coses que no canviaran mai. Us ho dic des de l’experiència: l’aigua de les dutxes o la piscina no estarà mai a la temperatura adequada per a tothom, els horaris d’ús de les instal·lacions tampoc, i, com en tot col·lectiu de persones, hi haurà qui va per lliure i fa cas omís de les normes, de les indicacions del personal, etc. Tant de bo canviés, però mentrestant que no ens trenqui la convivència i el venir a practicar esport i passar una bona estona.

L’altre objectiu ha estat adequar el Club a la dimensió i necessitats reals, i generar els recursos necessaris per a fer front al deute financer heretat. Aquest representa uns 160.000 euros per any, que ara encara no es poden destinar a optimitzar el nostre funcionament. La requalificació ara no solucionaria el deute pel mercat immobiliari, i no seria del grat de molts socis. És més, quan hem tingut visites de gent del món de l’esport, al·lucinen que en un mateix espai hi hagi la varietat d’oferta esportiva que tenim, i en l’entorn en què ens trobem. Estem treballant amb alternatives factibles, que ens permetin cancel·lar el deute i poder remodelar les nostres instal·lacions.

El treball que fem com a Junta no és visible, però ha fet possible aquests canvis.

La il·lusió amb què vam començar, basada en la imaginació del que volíem fer, s’ha transformat en entusiasme davant l’enorme potencial que té el Club. Per als antics grecs, entusiasme significava “tenir un Déu a dintre”, que els dóna força i saviesa i fa que passin coses. Tenim un Club extraordinari, i això ens esperona a continuar treballant, si és possible, amb més ganes. Tenim la força i l’experiència per a què passin coses positives.

Siguem realistes, demanem l’impossible.

Andreu Giménez Fort

President CNR Ploms

————————————————-

El passat dijous 10 de Setembre de 2015, va tenir lloc a les nostres instal·lacions, la Diada commemorativa del Club.

Tots els assistents vam poder adelitar-nos d’una magnífica introducció  amb l’actuació de la nostra secció de Gimnàstica Rítmica. A continuació, vam presenciar el lliurament de Diplomes als Millors Esportistes de cada Secció, galardonats per la seva satisfactòria evolució durant la passada temporada 2014-15.

Així mateix, vam gaudir de conèixer els socis més fidels del Club, els que ho són des de fa cinquanta i vint-i-cinc anys; els quals van rebre uns elegants Diplomes d’Or i Argent, respectivament.

En aquest acte, com a colofó, vam tenir l’honor de comptar amb la presència del nostre President, Sr. Andreu Giménez Fort, amb diversos membres de la Junta; del Sr. Carles Pellicer Punyed, M. Ilustríssim Sr. Alcalde de l’Ajuntament de Reus; del Regidor d’Esports Sr. Joaquim Enrech Garola; i de la Sra. Gemma Solé Boronat, Representant del Consell Català de l’Esport a la província de Tarragona; juntament amb els ex presidents del Club Sr. Antoni Castelló Auqué i Sr. Josep Casanovas Gilabert; i la Sra. Patrícia Cadens Berenguer, ex presidenta de la secció de Gimnàstica Rítmica.

Va ser una bonica vetllada. Gràcies per ser-hi.

0DSC_0113LQ 0DSC_0105LQ 0DSC_0150LQ 0DSC_0121LQImatges cedides per Alejandra Bernal

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *