Diada del Club

Ben aviat, celebrarem la Diada del Club, coincidint amb els actes de la Diada Nacional de Catalunya.

La DIADA DEL CLUB ha de servir per manifestar, una vegada més, l’objecte social del CNR PLOMS, que des de la seva creació l’any 1918, és la divulgació i la pràctica de l’esport, formant esportistes de base, predisposant-los en els valors de l’esforç, l’amistat i el respecte per a créixer com a persones, millorant al mateix temps la seva salut i benestar.

Fotos de la diada

La millora d’aquest gran potencial humà a través de la pràctica esportiva, tot preservant aquests valors, permet la seva integració social a nivell individual i col·lectiu, afavorint la convivència.

Una bona mostra d’aquesta activitat esportiva és el 18è lloc que ocupa el nostre Club en el rànquing nacional català, format per més de 4.800 clubs i associacions, segons el llistat de la Secretaria General de l’Esport en la concessió dels premis a la Qualitat de l’Esport Federat Català d’enguany, que valora en els seus diferents indicadors, tant l’esport de base, en nombre de participants, com els èxits assolits en l’àmbit federat de les nostres seccions.

Durant els actes de celebració de la nostra DIADA DEL CLUB, premiarem als esportistes més destacats proposats per cadascuna de les seccions que han fet possible assolir aquesta fita, optimitzant al màxim les seves juntes, els recursos humans i econòmics de què disposen.

Llista dels millors esportistes del club 2009-2010

Una altra part important d’aquest acte és el reconèixer la fidelitat respecte la nostra Entitat dels qui enguany compleixen 25 i 50 anys com a socis/es, lliurant-los els escuts d’argent i d’or, per la seva contribució i col·laboració envers el Club i la pràctica continuada de l’esport més enllà de l’activitat i els èxits federats.

Guardons als socis amb més de 50 i 25 anys de permanència ininterrompuda al club

El brillant colofó de la nostra DIADA DEL CLUB, serà la celebració el dissabte de la 75a. edició de la “Travessia Nedant al Port de Salou, Trofeu Pep Tarragó”. Convido a tots els socis a participar en aquesta veritable festa esportiva.

Per acabar vull felicitar a tots els homenatjats i us desitjo que gaudiu d’una bona DIADA DEL CLUB i una millor DIADA NACIONAL DE CATALUNYA.

Circular i horaris Diada 11 de Setembre

Andreu Gimenez Fort

President

Agost 2010

3 respostes
 1. Ramon de Reus
  Ramon de Reus says:

  Des de fa 55 anys soc soci de l’altra club esportiu de Reus, probablement ho continuaré essent tota la vida per poc que puguem millorar l’actual desastre. Però aixó no m’impossibilita de reconeixer que sou un club esportiu de veritat, no com altres que s’estan convertint en una simple empresa on un grup d’aprofitats viuen com a senyors quan son uns impresentables.
  Serveixi aquest correu per felicitar-vos per la vostra celebració, i per expresar el meu agraiment a un club que m’ha demostrat molt personalment que acull i tracta al seus esportistes amb calidesa i seriositat.
  Tan de bó la gent que avui porteu els Ploms aconsegui tots els vostres objectius, que demostreu cada dia que son únicament esportius amb el millor sentit posible d’aquesta paraula.
  Felicitats i gràcies.

  Respon
 2. Edu dels Ploms
  Edu dels Ploms says:

  Com a soci d’aquest club, i votant de la junta actual, agraeixo els elogis que ens escrius, però no m’agrada gens que utilitzis aquest espai per tirar per terra la gestió dels del teu club, suposo que hi han espais mes adequats per aquestes coses.

  Gràcies.

  Respon
 3. President del C. N. Reus Ploms
  President del C. N. Reus Ploms says:

  El CN Reus Ploms no recolza l’opinió expressada pel Ramon de Reus, tot i que agraeix els elogis, i l’anima a que utilitzi les vies de comunicació disponibles al seu Club per a que se’n faci ressò la persona adequada. Esperem que en un futur es pugui seguir publicant tots els comentaris que es rebin, sempre expressats des del respecte, la comunicació i l’esperit constructiu.

  Respon

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *