Doblet al Campionat d’Espanya de Salvament Cadet

Del dia 27 al 30 de juny s’ha celebrat el campionat d’Espanya infantil i cadet de salvament a Alacant.

El nostre club hi va ser representat per Aleix Moya, Joan Fumanal, David Martinez i Nuria Barbera en la categoria infantil; i Raul Martinez, Ona Gavalda, Marina Martinez, Alba Giro, Blanca Fumanal i Ariadna Martinez en categoria cadet.

sos01

Nuria Barbera va quedar la 13 en la prova de 50m arrossegament de maniquí amb aletes, establint un nou rècord del club i la 7 en la prova de nedar surf.

Per part de les esportistes cadets, en la part de piscina van aconseguir una setena posició, una cinquena, una vuitena i una sisena en els 4 relleus que es van realitzar, rebaixant els rècords del club que elles mateixes ja havien establert.

En la part individual, la Marina Martinez va aconseguir una setena posició en la prova de nedar surf. Per altra banda, la seva germana, Ariadna Martinez, va aconseguir dues vuitenes posicions en les proves de 150m obstacles i 75m combinada i dues setenes en les proves de 50m arrossegament de maniqui i 50m arrossegament de maniquí amb aletes. A més d’una setena posicio en la prova de carrera amb taula.

Finalment, la Blanca Fumanal va aconseguir una cinquena posició en la prova de 150m obstacles, una catorzena posició en la prova de 75m combinada i la tretzena en la prova de carrera amb taula.

En els relleus de platja, les nostres noies van aconseguir una desena posició en la prova de tub de rescat de platja i una quarta posició en el rescat amb taula

L’èxit de la expedició plomista es va produir en la prova de nedar surf cadet femení, on a banda de la setena posició de la Marina, la Blanca es va proclamar campiona d’Espanya i l’Ariadna sots-campiona.

sos

Moltissimes felicitats!!

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.