El Club Bàsquet La Salle Reus guardonat en els Premis Esport i Ciutat 2012

Ahir dijous al Pavelló Olímpic Municipal va tenir lloc la primera Festa de l´Esport, on es van lliurar els Premis Esport i Ciutat 2012, en les seves diverses categories.

El CLUB BASQUET LA SALLE REUS va rebre el PREMI ALS MILLORS CLUBS O SECCIONS ESPORTIVES – ESPORT BASE, en reconeixement a l´èxit esportiu o a la trajectòria i promoció esportiva de la temporada 2011/2012, tant pel que fa a l´esport base com a l´esport de competició.

L´acte va ser retransmès en directe pel Canal Reus TV i avui se’n fa ressò en diferents mitjans de comunicació escrits i digitals.

http://www.reusdigital.cat/index.php?command=show_news&news_id=27748

Crec, sincerament, que és un premi que reconeix la feina de molta gent:

Al meu entendre,  aquest premi no hagués estat possible sense la SECCIÓ DE BÀSQUET DEL C.N. REUS PLOMS, amb la que estem compartint un únic camí i que fa possible que aquest projecte esportiu segueixi endavant. MOLTES FELICITATS.

Al mateix temps, això no és “flor d´un dia” o d´una temporada. Darrere hi ha l´esforç durant molts anys de molta GENT (juntes directives, entrenadors, jugadors, etc) que ja no estan al Club, però que de ben segur s´alegren d´aquest reconeixement . Per ells també, MOLTES FELICITATS.

I finalment a tots els que formeu la família del bàsquet: des de les nostres escoles fins als equips sèniors, a tots els tècnics (entrenadors, preparadors físics, coordinadors esportius i director tècnic), a tots els membres de les juntes directives, a tots els nostres jugadors/es des de pre-benjamins fins a veterans, a tots els pares i mares dels nostres jugadors/es… a tots vosaltres: MOLTES FELICITATS.

Només un desig: tant de bo que aquest premi serveixi perquè el bàsquet a Reus sigui més recolzat, més conegut i més reconegut.

MOLTES FELICITATS A TOTS!!!

Sisco Llorach
President C.B. La Salle Reus

1 resposta
  1. Pere Sort
    Pere Sort says:

    No mes varen tindre premi el basquet de La Salle? i els demes que tambè varen tindre premi, com el Maeso, el Pitu la Gil i el triatló, no sen parlen.

    Respon

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.