El Ploms al Museu Olímpic i de l’Esport de Barcelona

El proppassat 19 de maig en Juli Pernas, president de la Fundació Barcelona Olímpica i Miquel Torres, director del Museu Olímpic i de l’Esport de Barcelona van rebre a n’Andreu Giménez president del Club Natació Reus Ploms i a en Josep M. Casanoves, comissari de FOTOSPORT.

El motiu de la visita era per concertar l’exposició de FOTOSPORT 2010 al MOE per al proper mes de gener de 2011 ja que aquest museu havia mostrat interès en tenir a les seves sales aquest prestigiós saló internacional de fotografia.

A més en la reunió es concretà d’establir dos convenis entre el CNR Ploms i el MOE. D’una banda es concertarà un compromís de continuïtat per exposar FOTOSPORT al MOE en les futures edicions.

L’altre conveni establirà que el CNR Ploms cedirà al MOE una còpia del Fons Històric de FOTOSPORT al MOE em concepte de dipòsit i amb la finalitat de difondre FOTOSPORT i la fotografia esportiva en general.

El Fons Històric de FOTOSPORT està constituït per aquelles fotografies que des de 2002 fins a l’actualitat han esta guardonades en les successives edicions de FOTOSPORT i que els seus autors han cedit per una major difusió de FOTOSPORT, de la seva obra i de la fotografia esportiva.

Després de l’entrevista en Miquel Torres, director del MOE va fer una visita àmpliament comentada amb en Andreu Giménez i en Josep M. Casanoves a les magnífiques instal·lacions del MOE (www.museuolimpicbcn.cat)

1 resposta

Trackbacks i pingbacks

  1. […] La col·laboració s’emmarca en el conveni entre el Club Natació Reus Ploms, el MOE segnat entre ambues entitats signat l’any passat  cliqueu per veure l’enllaç […]

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *