El Club Natació Reus Ploms sots-campió del V Catalunya Rescue Festival de Salvament

IMG_4006

Aquest dissabte 10 d’octubre es va celebrar a les platges de La Barceloneta (Barcelona) el V Catalunya Rescue Festival on el nostre club va estar representat per un total de 12 esportistes, 6 masculins i 6 femenins. Els resultats, un cop més van ser satisfactoris pel conjunt dels esportistes, que d’aquesta manera obtenen més rodatge en campionats de platja gràcies al fet que diversos esportistes d’Espanya i d’Europa hi van acudir a competir.

Els més destacats del nostre club van ser: Alex Ruix, tercer en correr-nedar-correr; Pau Garcia, segon en oceanman; Blanca Fumanal, segona en correr-nedar-correr i Ariadna Martinez, tercera a la mateixa prova. La resta dels components de l’equip van aconseguir classificar-se per les diverses finals de les proves que van realitzar, així com classificar-se entre els 16 millors esportistes.
Pel que fa als relleus, en el vessant masculí, l’equip va repetir els èxits aconseguits en l’edició passada del campionat de Catalunya, classificant-se primers i segons en els diversos relleus realitzats. Pel que fa a les noies, amb una nova reestructuració dels relleus, van aconseguir estar al capdavant lluitant per les medalles.

Gràcies a aquests resultats, tots ells obtinguts amb poc més d’un mes de rodatge d’entrenaments, encoratgen a tot l’equip a seguir treballant per tal de millorar i poder estar al capdavant en propers campionats autonòmics, així com estatals.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *