El Club Natació Reus Ploms es proclama Campió de Catalunya per edats al Campionat de Catalunya

Aquest cap de setmana s’ha celebrat a la platja de Castelldefels el Campionat de Catalunya de salvament i socorrisme per edats. Aquest any s’ha complert l’objectiu establert, proclamar-se campions de Catalunya en la suma de punts de totes les categories. Gràcies a la bona actuació de tots els nostres socorristes van poder pujar al més alt del podi després d’intentar-ho durant dos anys, on es va quedar sempre a l’estela del CP Sant Joanenc.

d'esquerra a dreta Marc Sancho, Àlex Ruíz, Ivan Centelles, Marc Martos, l'entrenador Raúl Martín, Alba Giró, Ona Gavaldà, Míriam Ciurana  i Blanca Fumanal

d’esquerra a dreta Marc Sancho, Àlex Ruíz, Ivan Centelles, Marc Martos, Pol Parra, l’entrenador Raúl Martín, Alba Giró, Ona Gavaldà, Míriam Ciurana i Blanca Fumanal

L’esportista més destacat va ser el Pol Parra, que després de les dues medalles que va aconseguir en el nacional d’Alacant, es va proclamar campió de Catalunya infantil en les 4 proves que va disputar. Però això no va ser tot. L’Alba Giró, per la seva part, es va proclamar campiona de Catalunya infantil en dues proves, subcampiona en una altra i tercera en la qual restava. Per altra banda, la Miriam Ciurana es va proclamar campiona de Catalunya cadet en la prova de carrera amb taula. La resta de l’equip també va obtenir uns bons resultats, com l’Ona Gavaldà, que es va proclamar subcampiona infantil en dues proves i l’Alex Ruiz, que va quedar tercer en dues proves.

Tot i aquestes bones actuacions de podi, no s’ha d’oblidar a la resta de membres, ja que sense la seva actuació tan individual com en relleus no hagués fet possible aconseguir el campionat. Parlem, doncs, del Marc Martos que es va classificar sempre entre els 8 primers participants, aconseguint un meritori quart lloc en el 50m esprint. El Marc Sancho, que igual que el seu company va aconseguir un meritori quart lloc i estar entre els 10 primers participant. L’Ivan Centelles també va estar entre els 12 primers, obtenint punts que van ser vitals per aconseguir el campionat. Per altra banda, va participar per primer cop la nostra nova incorporació, la Blanca Fumanal, que, tot i ser el seu primer campionat després d’haver realitzat un únic entrenament, de ben segur donarà les mateixes bones alegries que els seus companys en aquesta nova temporada que començarà a l’octubre. També van ser claus les segones posicions obtingudes en els relleus, tant de l’equip masculí com de l’equip femení.

Esperem que aquesta nova temporada que començarà sigui molt millor que aquests últims anys i podem seguir portant ben amunt el nom del nostre club, així com el de la nostra ciutat.

Molts ànims de part del vostre entrenador i a seguir lluitant i millorant per fer-nos un lloc en aquest esport!

( 30/09/2013 )

( Departament de Comunicació Comissió de Natació )

Avd. Marià Fortuny 5 – 43204 Reus – T 977 75 42 57 · F 977 75 55 59

 natació@reusploms.catwww.reusploms.cat

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *