El CN Reus Ploms presenta el nou projecte de la Secció de Natació

ploms_presenta_nou_projecte_seccio_natacio
Aquesta tarda de dimecres 14 de setembre a les 17h s’ha dut a terme en roda de premsa, la PRESENTACIÓ DEL NOU PROJECTE ESPORTIU DE LA SECCIÓ DE NATACIÓ i del nou equip tècnic que el posarà en pràctica durant aquesta temporada 2016-17.
Àlfred Pitarch, gerent, ha iniciat la reunió presentant els nous membres de la plantilla:
D’una banda, la Sra. Isaura Juncosa, Directora Esportiva del CN Reus Ploms, la principal tasca de la qual serà vetllar pel bon funcionament de totes les seccions del Club, a nivell esportiu, donant a l’hora el suport que aquestes necessitin per a garantir una major qualitat en la pràctica de la seva disciplina esportiva, unint forces perquè totes treballin cap a un Club més gran!
De l’altra, la Sra. Erika Espejo, Directora Tècnica de la secció de natació, que recull la natació en competició, la natació sincronitzada, el Salvament i Socorrisme i el Waterpolo, aquesta última com a modalitat recuperada enguany.
L’Erika ha explicat que el projecte consisteix bàsicament en dues branques:
– La captació de nous infants que desitgin adherir-se en alguna de les modalitats. I la captació d’adults en categoria màster i universitària.
– La potenciació de la competició des de la base, transmetent als infants els valors de la constància, l’automillora i l’autoexigència per ajudar a les famílies a reforçar el caràcter dels petits esportistes, promovent l’alta competició des dels més petits.
Així mateix, ha presentat l’equip tècnic complet de la secció, format per:
– Ferran Castelló, Leslie K. Violi i Èrika Espejo, com a entrenadors de natació.
– Raúl Martín, com a entrenador de Salvament i Socorrisme.
– Natalia Brandolin, com a entrenadora de natació sincronitzada.
– Javier Àlvarez, com a entrenador de waterpolo.
A més, ambdues Directores han coincidit en què els objectius a llarg termini és donar una major presència competitiva als Ploms, organitzant més tornejos i campionats de tots els esports a les boniques i complertes instal·lacions del Club.
Han remarcat també que la fita del Club no només és assolir una major quantitat de participants i socis; sinó aconseguir-ho oferint la màxima qualitat.
Destacar també que el treball conjunt de les seccions esportives del Club anirà enfocat a ampliar les seves escoles base, a través d’un equip d’entrenadors que apliquin dinamisme a les seves sessions, amb uns objectius clars i amb uns resultats que es reflecteixin en el bon rendiment esportiu dels atletes del Club.

 

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *